.

miercuri, 24 februarie 2010

De grija altuia - partea I

"Fată, ai auzit ce-a zis aia ieri la emisiune?"
"Care, fată?"
"Aia, tu, dezmăţata aia de stă cu ăla numai pentru bani...Aia, blondă, cu ţâţe mari, care stă cu creatorul ăla de modă, nu mai ştiu cum îl cheamă, da' tre' s-o ştii, că a fost aseară...când ţi-am dat telefon..."
"Aaa, aia, fată, ce-a mai zis?"
"Păi, să vezi, fată, ce a putut să spună...Că în afară de sâni şi buze, n-a lucrat la nimic. Că e naturală...Hm, păi dacă aia e naturală, eu sunt Monalisa! Se vede de la o poştă că a lucrat tot la ea, şi păr, şi picioare, şi fund, şi abdomen, şi tot! TOT! N-are ni-mic natural!Şi o face pe prosta, de parcă ar crede-o cineva...Ascultă-mă pe mine, fată, îţi zic eu, aia e mai artificială ca toate..."
"Ce-i trebuie, fată, atâtea operaţii? Nu mai încape în piele de atâta silicon şi tot se dă virgină...Şi de unde are bani pentru atâtea silicoane?"
"Păi, cum de unde are fată, ce, crezi că stă ca mine şi ca tine, cu sărăntoci? Păi astea nu stau cu bărbaţi pe care să-i întreţină, astea stau cu bărbaţi care le întreţin. Ce crezi, că toate sunt proaste, ca noi? Nu, fată, las' că ştiu eu ce fac astea ca să pună mâna pe bărbaţi. Nici nu-ţi spun, că mi-e ruşine acuma...Nu, chiar nu-ţi spun, atât mi-e de ruşine...Ei, da' dacă insişti, îţi spun...O fac în toate poziţiile, şi cică asta le place la unii bărbaţi..."
"Hai, fată, că al meu nu e aşa...Una şi bună...Păi, ce să faci în toate poziţiile?"
"Nu ştiu, fată, da' sunt din astea de strică casa omului şi întorc minţile bărbaţilor...Păi să-mi apară una din asta în cale, o iau la bătaie..."


Femeile care preferă să apeleze la operaţii estetice - dintr-un motiv sau altul - , cele care fac sport ca să poată să încapă în măsura 36, cele care ţin dietă - în traducere liberă, nu mănâncă fast-food, au renunţat la bere şi beau sucuri light sau zero - , cele care se machiază, cele care au abdomen plat, cele care au scăpat de celulită, cele care fac duş de 2 ori pe zi, cele care, atunci când se duc la coafor, nu-şi fac "sarmale" de nuntă, cele care se duc la sală doar pentru menţinere, cele care ştiu cu ce se mănâncă Nietzsche, Gaudi sau Mahler, cele care o admiră pe Carrie Bradshaw, cele care îl apreciază pe Alexander Mcqueen, cele care ştiu unde să pună virgulele, cele care nu au nici o problemă să meargă pe tocuri de 10 cm, cele care poartă dresuri cu dungă la spate, cele care au unghiile date cu ojă roşie, cele care poartă ţinută business de la Chanel, cele care dau banii pe un ruj Dior, cele care înlocuiesc shaorma cu o salată, cele după care întorci capul atunci când intră într-o cameră, toate sunt "din alea de strică casa omului", "nişte dezmăţate" care îşi au promisă o bătaie de la femeile cinstite şi sincere care sparg seminţe în faţa blocului.

Şi cum să nu te gândeşti că un câine moare de drum lung?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger