.

luni, 19 iulie 2010

M-am înrolat în BLOGWARS

Cel mai aproape de război am fost când îl practicam la jocul de cărţi. Şi, de obicei, la "război" mă pricepeam. Am jucat război în tren, la picnic, la plajă, ba chiar şi pe covor. Şi-atenţia mea era concentrată la maxim ca, atunci când avem aceeaşi carte, să spun prima miraculosul cuvânt, ca să pot hotărî pe cât "licităm".

În rest, am aflat despre războaie din cărţi şi din filme. Plângeam de tremura cămăşuica pe mine când murea eroul principal din film în încercarea - reuşită, de altfel - de a salva prizonierii din lagăre sau de a dinamita nu'ş ce pod, esenţial pentru a hotărî soarta luptei. Am fost trup şi suflet alături de Hart, alături de personajele din M.A.S.H., alături de fiecare soldat care murea la datorie.

Consecinţa directă: am aflat de un nou război, şi nu mă pot abţine. Anunţ, cu lăbuţa dusă patriotic la inimă, că m-am înrolat în BLOGWARS!
Sper să nu fie prea sângeros; iar cei care-şi fac probleme că aş putea pieri pe acolo, pot să verifice cu propriii ochişori condiţiile de luptă clicăind AICI.

Revin cu amănunte de pe front cât de curând.

7 comentarii:

  1. Nu-mi place să fiu rău, dar când aştia vorbesc de conţinut original, nu glumesc:

    "Gadgeturile ne înconjoară la fiecare oră și pas, ne transformă obiceiurile și ne sporește pofta de digital".

    RăspundețiȘtergere
  2. @Bogdan - tu chiar ai citit cu atentie:P

    RăspundețiȘtergere
  3. multa bafta , si la cat mai multe articole . eu am aflat cam tarziu

    RăspundețiȘtergere
  4. @papetarie - sa fie si multumesc frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  5. poate te intereseaza concursul acesta CONCURS: Câştigă de Valentine’s Day o super periniţă personalizată cu poza persoanei iubite http://furios4you.wordpress.com/2010/12/31/concurs-castiga-de-valentines-day-o-super-perinita-personalizata-cu-poza-persoanei-iubite/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger