.

marți, 4 ianuarie 2011

Să ne siliconăm!

Recunosc, cu lăbuţa pe inimă, că nu sunt foarte "dotată". La fel de cu lăbuţa pe inimă spun că nici nu mi-am dorit vreodată chestia asta, nici nu sufăr după. Adică, n-am fost genul de copil care să-şi dorească să crească pentru a avea sânii mari. Nooo, departe de mine gândul. Ba chiar stau şi mă gândesc că ar fi o tragedie pentru mine chiar să crească. M-aş certa cu ei, le-aş face morală şi nu ştiu dacă ar mai avea tupeul să facă chestia asta.

Da, apreciez femeile cu sâni frumoşi. Nu-mi plac cele cu sâni exorbitanţi, care arată de parcă ar fi înghiţit un camion cu silicon, nu mă atrage în mod special o bombă sexy. Poate şi pentru că nu sânii sunt cei care-mi atrag atenţia la cineva; da, mă uit la ochi, mă uit la mâini, mă uit la gură. Mă uit la cum mă priveşti, la cum îmi vorbeşti, la gesturi. Bineînţeles că voi aprecia un decolteu bine construit, dar nu e esenţial.

În ordinea asta de idei, nu pricep mania femeilor pentru sâni. Pentru ai lor proprii şi personali, în relaţie cu alte femei. Atât îţi trebuie să ai decolteul mai bine lucrat decât ele, că-ncep să te rupă. Adică, în mod clar ai silicoane; şi dacă n-ai, atunci ce naiba ai mâncat de ţi-au crescut atâta? A, da' ea nu şi-ar dori niciodată să aibă o lăptărie ca a ta. Chit că ai cei mai faini şi mai şmecheri sâni din lume, dacă-s mai şmecheri decât ai ei, te-a terminat. Te ia şi te diseacă mărunţel. Nu te cunoaşte, te-a văzut doar la televizor, susţii că-s ai tăi, naturali şi neoperaţi, normal că minţi. Cum e posibil să fie naturali? Silicoane, frate, scrie pe fruntea ta.

Şi dacă ar fi aşa? Şi dacă ar fi siliconaţi, care e problema? Vrei şi tu la fel, păi, fă-ţi, frate. Du-te caută, compară preţuri, hotărăşte-te la o formă şi-o mărime, şi fă-ţi-o! Da' nu, că vezi tu, că n-or să facă chestia asta; din diverse motive, dar cel vociferat va fi că preferă să fie naturale. C'mon, dude! Asta de-acuma e aşa, un fel de două feluri. Îţi plac, te enervează că altele au şi tu nu, da' nu faci decât să vorbeşti despre asta. Acţionează. Fă ceva. Dacă vorbeşti, nici ea, cea care te calcă pe ficaţi nu-i va avea dintr-o dată mai mici şi mai smochiniţi, nici tu nu-i vei avea peste noapte aşa cum îi visezi.

Şi mai e o chestie. De ce ai vrea sânii altcuiva? Ok, înţeleg, pe cutare se văd sublim. Da' poate că şi ţie îţi stă bine aşa cum eşti. Poate că cine te place, te place indiferent de cupa de la sutien. Da' cred că e mai mult plăcerea de a te convinge pe tine şi de a încerca să-i convingi pe ceilalţi că ea, aia siliconată, e naşpa. Că e mai bine să fii deşteaptă decât siliconată şi la televizor. Da, e aceeaşi chestie cu femeile sunt rele. Rele între ele.

Puţine suportă să vadă că arăţi mai bine şi chiar să te aprecieze pentru asta. Puţine sunt cele care trec peste competiţie şi să joace fair-play. Puţine sunt cele care vor aprecia decolteul fără să spună că n-ai nimic în cap, ca şi compensaţie.

Reiau. Prea puţin o să auzi o femeie că te invidiază pentru ochi. Sau pentru voce, pentru statură, pentru felul în care gândeşti, pentru faptul că ai mâini atât de frumoase că-ţi vine să le pozezi non-stop, pentru dezinvoltura cu care-ţi aprinzi ţigara, pentru maniera în care te îmbraci, pentru senzualitatea buzelor, pentru orice altceva; nu, frate, ele sunt axate pe sâni. Şi-mi imaginez cum, ajunse la 80 de ani, tot la asta vor rămâne. Că aia de-o văd la televior, de aceeaşi vârstă cu ele, are sâni mai faini. În limita celor 80 de ani, desigur.

22 comentarii:

  1. Huh? :)) Fixatie pentru sani la 80 de ani? :)) Asta le-ar mai lipsi, sa le vezi ca se iau cu bastoanele la bataie pentru titlu :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place discutia asta despre sani:)) glumesc...cred ca femeile complexate si putin cam mediocre,care in subconstienul lor isi doresc doar sa fie placute fizic de un barbat,acelea le invidiaza pe altele pentru sani

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu ultima parte. De exemplu eu am sanii destul de mari, dar uneori, mi se pare strigator la cer, cand stau de vorba cu o persoana si-i cade privirea in decolteu... chiar si atunci cand nu sunt decoltata ;)

    Sunt si avantaje, si dezavantaje.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Hmmm, acum pricep de ce sughit cateodata pana la epuizare :))

    RăspundețiȘtergere
  5. lol ... par, unghii, haine, pantofi, etc. ... lista e infinita, silicoanele si kilogramele fiind doar "some additions". mai nou, din cate se pare, cica diferenta majora (prin strainataturi) se face pe baza a "how many orgasms did you have today?".

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alexiuss - o, da:D şi se alergă în cărucioare:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Mihai Likar - :)) asta explică de ce nu mă disper eu după sâni=)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Amanta ta - am avut în liceu un prof care făcea aşa; cu orice fată/femeie ar fi vorbit, doar la sâni se uita:-??

    RăspundețiȘtergere
  9. @Mihaela ( Catwoman) - :))) mă bucur că am dezlegat şi misterul acesta:P

    RăspundețiȘtergere
  10. @INTJ - eu am avut un ficat:D în sânge:D se pune?=))))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu femeiele sunt obsedate de sani. Sau nu intr-un mod direct. O sa arunc matza moarta in curtea vecinului mascul si o sa iti zic ca din obsesia barbatilor pt femeile "dotate" se naste frustrarea femeii. "Daca aia are sanii mai mare decat mine, sigur Jean falusian ma lasa pt aia". Dar niciuna nu se gandeste ca poate Jean Falusian a lasat-o pt ca "tzatzoasa" e si mai cerebrala.

    E o discutie aproape interminabila. Dar pt cele care vor sani mari, fara durere, fara operatie, fara cheltuieli..get pregnant! Sani cresc natural si nici nu revin la marimea dinaintea sarcinii dupa ce nasti. Know your body, ladies! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) eu am o vorba! " mai degraba sa fie mici si sa ii cauti.... decat mari, sa te impiedici, si sa nu ai loc de ei" Is mult mai hot aia mici si ascunsi decat aia mari si la vedere =))

    RăspundețiȘtergere
  13. E ca o impiedicare uneori dulce, alteori ridicola in detalii ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. @'zinho - eu zic că e o deosebire destul de mare între atracţie şi fascinaţie:-?? da' ce să priceapă biata femeie?=))))

    o daaa, de-abia aştept să văd un grup imens de femei, care mai de care mai insărcinate, măsurându-şi în continuare sânii=)))

    RăspundețiȘtergere
  15. @Black Angel - bineînţeles că e o chestie de gusturi...:D

    RăspundețiȘtergere
  16. @teonegura - ar fi nasol să te împiedici şi să şi cazi:D

    RăspundețiȘtergere
  17. Un an cat mai inspirat si cat mai multe prezente in Blog and roll

    RăspundețiȘtergere
  18. @Natural - mulţumesc frumos:) sper să fie;)

    RăspundețiȘtergere
  19. noi apreciem fara sa fim atat de critici, atata cat e ceva in decolteul ala, totusi :)

    RăspundețiȘtergere
  20. @Lucian - :)) pe principiul că "ce e frumos şi lui d-zeu îi place", nu?:P

    RăspundețiȘtergere
  21. pai da! si nu ne plac silicoanele, sa fie clar! m-am facut si purtator de cuvant acum :)

    RăspundețiȘtergere
  22. @Lucian - :)) observ, observ:P da' acceptăm şi ideea că unora le plac, nu?:P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger