.

marți, 16 august 2011

Sună-mă senzual

Horoscopul ţi-l poţi afla dacă te uiţi la televizor, citeşti jdemii de reviste sau dai un search pe Google. Ba poţi să afli şi horoscopul personalizat, în funcţie de câte litere are numele tău sau în ce poziţie stai când ceri informaţii preţioase. Zodiac mayaş, aztec, floral, faună din America de Nord, bla-bla-bla-uri.

Da' mai nou mai poţi afla ceva, cu un simplu telefon: cât de senzuală eşti. Adică se-ntâmplă cam aşa: te trezeşti dimineaţa şi, în timp ce fierbe cafeaua, îţi trece prin cap "mă, ia să văd eu cât de senzuală sunt!" Şi cu o mână pe ibric, una pe telefon, vocea de dimineaţă şi bigudiurile stilizat aşezate, formezi numărul adevărului. Dacă mai ai şi ţigara-n colţul gurii, efectul este garantat. Ai să afli că eşti mirobolantă şi fascinantă şi plină de mister; senzualitatea ta excesivă poate cuceri pe oricine, oricând. Nu mai ai nevoie de nimic-nimicuţ, iradiezi sex-appeal şi nu există muritor care să nu pice pe spate în momentul în care dă nas în nas cu extraordinara ta prezenţă. Şi da, eşti taxată la minut. Număr fără tarif normal, pentru că există complimente care se fac doar pe bani.

Şi dacă înţeleg şi susţin mania pentru informaţii legate de planete şi trigoane regale, îmi poţi bate un cui în cap şi tot nu voi pricepe cum sufletul meu poa' să-ţi stabilească cutare nivelul senzual la telefon. Şi, la fel cum nu pricepeam care sunt ăia de mai sună la 8989989, nu-i dau nici dilemei ăsteia de capăt. Sună cineva? Crede cineva? Există cineva care să se plictisească atât de tare încât să folosească serviciile cu pricina? Vreau poza individului. Măcar pentru un afiş cu "ei există printre noi"...

Pân' la următoarea dilemă, la bună vedere!

10 comentarii:

  1. Camelia... oamenii trebuie ca sunt destul de f*cked up, daca ajung sa apeleze la asa ceva
    :))
    ... giizasss :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. =)), bine ai revenit! eu am intalnit pe cineva, dar nu suna la numere cu plata, doar intreba pe oricine ii iesea in cale si cerea amanunte amanuntite in caz ca nefericitul/nefericita zicea: da, esti extraordinara :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeile sunt toate la fel, dorinta barbatului le flateaza. (Elevul Dima dintr-a 7-a):P

    RăspundețiȘtergere
  4. @Torden - întrebarea e CÂT de? vreau să aflu un procentaj:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Eclipse - ştiam eu de ce nu fac complimente decât dacă le simt cu adevărat:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia... nu stiu:))... hai sa facem sondaje :)). Mi-ar placea sa le vad fetele. Luam si o camera de filmat din aia mica-mica ... :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Torden - se lasă cu "acţiune" în toată regula;) clar va trebui să încercăm faza pe stradă:D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger