.

sâmbătă, 20 august 2011

Vara se numără nervii

Pe acelaşi principiu cu mănuşile sau şosetele cu degeţele care mă termină psihic, n-o să-nţeleg maieurile. Alea de le porţi pe sub bluză sau cămaşă. Că cică transpiri mai puţin. Ei, cum sufletul meu să transpiri mai puţin când n-ai doar un singur strat, ci două? Şi al doilea eventual mai grosuţ, aşa, din bumbac 100%, care se lipeşte, te sufocă şi-ţi ia şi ultima speranţă de a simţi cea mai mică adiere de vânt?

Ei, nu, că mai ales bărbaţii tre' să poarte maieu pe sub cămaşă. La fel cum bărbaţii, dacă-s masculi feroci, nu se rad la subraţ şi nu, în nici un caz nu se vor pensa, nici măcar dacă-s "închinaţi" şi au dictai streaşina pe post de sprâncene.

Epilat? Ce-i ăla? Doar femeile se epilează, chit că pe sub cămaşă ai maieu, şi sub maieu ai bluziţă de păr natural; şi pe piept, şi pe spate. Ei, cum să te epilezi? Dacă-ţi scade din masculinitate? Mă gândesc că unii dintre masculii neepilatori tre' să-şi ia cămasă cu două numere mai mare, pentru a reuşi să-şi încheie nasturii; da' măcar îs virili până-n măduva oaselor.

În aceeaşi ordine de idei, ştiu un mascul care se epilează pe picioare. Da' nu oricum, ci doar între linia şosetei şi genunchi. Dacă din greşeală îşi ia un pantalon mai scurt şi papuci, vezi clar cum epilarea a fost făcută cu alte haine decât cele din ziua respectivă. Şi e amuzant şi enervant în acelaşi timp, da' măcar şi-a dat osteneala de a scăpa de 50% din părul din dotare.

Şi pentru că tot suntem la capitolul "nervi", mai spun aşa: sandale bărbăteşti cu pedichiura plină de pământ; sandale de damă cu unghiile atât de nature că-s galbene şi femei care refuză să se spele pe cap cu săptămânile.

Pân' la următorii nervi, la bună vedere!

6 comentarii:

  1. ...no hai :))... inteleg epilatul la barbati, pe spate, dar cu parul de pe piept ce ai :P? Unii masculi chiar arata a... masculi, daca au un fizic placut. Bine... e nasol sa vezi un porc mistret cu burdihanul si spatele pline de par. Atunci e naspa...

    Atunci cand te epilezi intr-o zona in care pilozitatea e mare ( si te mai si gadili, sau pur si simplu e zona sensibila - cum e abdomenul), o pui de niste mancarimi si intepaturi, cand incepe sa creasca parul, de te ia naiba :).
    Am facut ceva de genul cu parul de pe picioare (nu reuseam sa ma bronzez ca lumea), pe vremea cand eram la sala, si ma omorau pantalonii de la kimono ("intepaturi", disconfort). Intr-o zona chiar nu mai apucase sa creasca la loc, din cauza loviturilor de picior:). Pentru aia care ai si ei doua fire... epilatul e ok. Pentru altii... nu-i prea amuzant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu suport sa vad persoane care au o pedichiura care lasa de dorit si o mai si poarta "cu cinste" pe strada.Da, inteleg cand ai avut o problema cu o unghie incarnata si mai stiu eu ce si ai la ea o forma dubioasa,dar atat timp cat nu vad mizerie sau "denivelari" si portiuni galbene, nu ma deranjeaza in mod special. Cat despre parul murdar.....posesorii sunt niste nespalati.Iti dai seama daca nu se spala nici macar pe zonele vizibile, atunci in rest cum o fi?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fan manusi cu degete! O pereche pentru strada, o pereche pentru condus si o pereche de duminica. Neaparat negre si din piele! Fan haine cu gatul pana la urechi, fan maieu, fan fular pana la genunchi! ;)) Pe bune...

    Cat despre femei si spalatul parului, l-am mai auzit si nu mi-a venit sa cred ce aud. Am auzit asta de la mai multe "dive" ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Torden - n-am nimic cu părul de pe piept; mă enervează doar cei care susţin că epilatul e exclusiv pentru femei:P

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mary - nu vreau să mă gândesc; ăsta-i coşmar deja...

    RăspundețiȘtergere
  6. @dreamr - auch! prea multe gratii pentru mine:)))

    spălatul pe cap pare a fi bau-bau-ul unora; şi nu pricep de ce...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger