.

vineri, 21 octombrie 2011

Gemeni

Mă enervează gemenii. Pe bune că mă enervează. De ce? Pentru că-s enervanţi.

Doi indivizi la fel. Nu ştii niciodată care-i unul şi care-i celălalt. Dacă îi legi unuia pampon roşu, ca să-i deosebeşti, o să facă schimb de pampon doar ca să râdă de tine când îi încurci. Dacă-i învineţeşti unuia ochiul, or să facă pe dracu' în patru ca să aibă şi celălalt aceeaşi vânătaie. Oricum ai da-o, mania lor supremă e să fie identici.

Văd zilele trecute doi. Să fi avut vreo 16 ani. Cu aceleaşi haine, acelaşi rucsac, aceeaşi pantofi. Şi nodul de la cravată le era făcut la fel. Înţeleg că i-a îmbrăcat mami identic încă de pe când erau în uter, da' acu' se mişcă singuri. De ce trebuie să arate la fel?

Cea mai nasoală chestie e să vezi gemeni după ce ai băut 2-3 beri. Poţi crede că ai băut prea mult, pentru că deja vezi dublu. Şi-uite aşa te obligă să părăseşti disco-disco-party-party şi să te duci să te culci, doar pentru că ei s-au gândit să apară identici prin preajma ta.

Şi mai au şi glumele lor "de gemeni". Limbaje secrete, semne ca să ştie când să facă schimb între ei, se amuză teribil când te văd confuz, adoră să te bage-n ceaţă şi nu, nici după o anumită vârstă nu le trece. Ei, cum ar fi să fii cu cineva care se trage dintr-un cuplu de gemeni, şi să te trezeşti a doua zi dimineaţă că ai adormit lângă "celălalt", doar pentru că s-au gândit să-ţi facă "o glumă"? Brrrr! Asta-i deja spooky.

Deci da, mă enervează gemenii. Pentru că-s enervanţi. Şi nici cu ăia de-s în zodia asta nu stau tocmai bine.

Pân' la următorii nervi, la bună vedere!

18 comentarii:

  1. :)) N-am privit niciodata lucrurile asa, dar este o perspectiva noua. A mea verisoara are doua fete. Gemene. Seamana fizic ca doua picaturi de apa, dar au personalitati atat de diferite... Si-apoi, desi au hainute la fel, refuza sa se imbrace amandoua cu aceleasi haine. Ma gandesc ca daca la o varsta asa frageda (au 7 ani) au niste principii atat de bine inradacinate, vor evita mai tarziu situatiile descrise... Sau cine stie? :)) Mie imi par amuzanti. :D
    In ceea ce priveste zodia, nu imi vin baieti in zodia gemeni in cap momentan, dar cu fetele ma inteleg bine. Culmea... si mama si sora mea sunt gemeni... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andera Y - posibil să fie printre excepţiile care întăresc regula;)
    oooo, da; şi eu mă înţeleg bine cu ei. până în momentul în care, de la o scânteie, mai avem puţin şi ne strângem de gât. deci gemenii sunt trecuţi la "de evitat".

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa revin cu un update cand vor ajunge la varsta adolescentei. =)))
    Adevaru' e ca femeile in zodia gemeni sunt tare capoase si le sare tandara din te miri ce. As trece probabil si eu la "de evitat", dar ... cu mama si sora n-am de ales. =)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andera Y - bun aşa:))
    păi, tata e gemeni; să vezi ce de tertipuri...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mihai Motrescu - o fi ştiind ea ce ştie...

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai. Si eu am povesti cu gemeni. Doua fete, ambele pe aceeasi foaie de catalog cu mine. Identice. Si toceau mult. brrrr. sau doi tipi care isi continuau propozitiile gen incepea unul ideea o continua celalalt si tot primul o incheia si care ieseau in double date... penibil! Sau un prieten bun care s-a ridicat din pat de langa iubita lui si pe hol era iubita lui in aceleasi pijamale... cica ce fiori l-au trecut atunci ...
    Cica atunci cand iubesti unul din doi gemeni nu-i mai vezi la fel deloc. Posibil. Dar, da, de evitat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt in situatia asta si nu pot sa ma enervez pe asta :)
    Cat despre partea a doua, nimic bun de spus...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Liz - la mine-n clasă erau doi băieţi; şi niciodată nu ştiam da mă bat cu unul, sau cu celălalt...
    am auzit şi eu că, dacă îi cunoşti, ajungi să-i deosebeşti. dar tot sunt ciudaţi dacă insistă să-şi păstreze faza cu "identic".

    RăspundețiȘtergere
  9. @dreamr - ai fi putut da detalii from the inside;)
    ştiam eu că e o problemă între vărsători şi gemeni!

    RăspundețiȘtergere
  10. from the inside...
    nu e cazul de o asemanare izbitoare, pentru ca a fost sa fie o fata si un baiat ;)

    despre zodie...
    mincinosi la maximum, vorbareti - angajatul ideal pentru un post de radio si bineinteles "cei mai mari cuceritori" ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca sa nu te mai enervezi cu gemenii, am incercat sa te incalzesc cu un Blog and roll :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @dreamr - păi, ai avut noroc în cazul ăsta;)

    :))) ce părere bună ai despre ei...

    RăspundețiȘtergere
  13. @Natural - nervii îs la fel de naturali ca blog and roll-ul;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Hmmm hmmm hmmm.... ce pot sa zic in apararea mea? (sunt Gemeni) caaaa.... desi descrierea ta despre relatia dintre zodii seamana doar cu *una* din relatiile pe care le-am avut cu Varsatoare (cred ca doar un tip in zodia asta am cunoscut mai indeaproape, deci nu prea am putut face o statistica), dupa 25 de ani teoretic nu mai conteaza in ce zodie "de baza" te-ai nascut, ci cea din ascendent. Pe care nu o stiu, ca fiecare carte imi zice altceva, dar oricum nu prea cred in zodii.
    "Nu prea" fiind eufemism doar de dragul discutiei :-D

    RăspundețiȘtergere
  15. @Ana - eu mi-s vărsător pân' la moarte! nici un ascendent nu se pune între mine şi mine;)
    cât despre crezut... deja când vezi că prea multe se potrivesc, mai greu să nu prea crezi:D

    RăspundețiȘtergere
  16. Lasand la o parte ideea de "cum pot planetele sa iti influenteze sufletul", pe mine m-au convins definitiv argumentele de genul (nu as vrea sa ma repet, dar here goes) "pe vremea cand s-au inventat zodiile se credea ca Pamantul e in centrul Universului si daca ar fi refacute in constelatia si cunostintele de acum, ar trebui sa fie 13 zodii".
    Si au inventat-o si pe aia, dar de fapt cica nici aia nu ar fi valabila, ca de fapt nu e vorba de zodii pe stele, ci pe anotimpuri, deci... da.
    E un subiect foarte bun de conversatie, though :-) si prefer sa ramana doar atat, sa incerc sa cunosc pe cineva fara sa am deja eticheta pentru el/ea in minte. Pe vremea cand chiar studiam foarte pasionata subiectul asa voiam sa ajung, sa am cateva cuvinte clare, "esenta", pentru fiecare zodie, sa am un fel de "heads up" cand cunosc pe cineva, dar... I've only kept that info in my "miscellaneous" file :-)
    P.S. Please don't keep my sign against me :-S

    RăspundețiȘtergere
  17. @Ana - clar contează şi persoană; dar n-ai cum să nu observi asemănări (de bine sau de rău) între membrii aceleiaşi zodii. şi da, e un subiect luuuung de discuţie:P

    neee, i won't;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger