.

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Ghid practic

Niciodată, da' niciodată nu bea mai mult de 6 beri fără să te asiguri că are cine să te ducă acasă. Prima regulă a unei seri perfecte e ca măcar unul să fie mai treaz decât restul trupei. Pe principiul "ăla de sub masă nu mai bea; el conduce". Să fie mereu unul care ştie unde-s genţile, în ce buzunar ai pus portofelul, care-s ţigările noastre, de ce-s mai multe sticle pe masă şi alte amănunte de genul ăsta.

Nu stinge mai mult de-o tequilla cu bere şi nu amesteca energizant cu tărie dacă nu vrei să ai o lipsă de vreo 2 ore de memorie a doua zi.

Dacă ai uitat să faci rezervare de-o masă, lipeşte-te măcar de-un scaun şi-apoi treci la cotropit spaţiul din jur. În juma' de oră o să şi masă. Nu de alta, da' ăia cotropiţi se vor sătura să nu mai încapă de tine şi-şi vor găsi alte locuri. Sau vor pleca plictisiţi acasă.

Şi da, fii sigur că ai folia de aspirină acasă, şi că ştii şi unde ai pus-o, pentru că doar aşa poţi evita o durere de cap soră cu moartea. O să te doară, nu zic nu, da' măcar o să poţi funcţiona decent a doua zi. Trăiască aspirina, zic!

Pân' la următoarele instrucţiuni, la bună vedere!

5 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger