.

sâmbătă, 31 martie 2012

Dimineața de bine

Ăla de-a decis că diminețile tre`să-nceapă imediat după ora 5, hai 6 forțat, când nici soarele n-a ieșit bine, când îi frig și patu` te strigă suav și cald și lasciv, n-are decât să aibă insomnii toată viața. Da` d`alea, cu răsucit cumplit de pe-o parte pe alta. Cu coșmaruri cu ochii deschiși și cu pernă care frige.

Și dacă i-a mai și venit ideea că atunci când muncești trebuie neapărat s-o faci dimineața, atunci e pe lista neagră. Direct. Pe aia cu rotule decupate și epilat fir cu fir.

Stă exact lângă vecinul gospodar, care decide că dacă nu bate cuie sau nu dă găuri la 8 dimineața, întreaga zi e pierdută. Dacă nu dă muzica TARE sau dacă nu boncăne, șurubuiește și nu-și bate nevasta la aceeași oră, degeaba mai e ziua zi.

Ăștia matinali, care-ți bagă pe gât dimineața lor, n-au decât să se ia frumos de mânuță, să cânte-n cor Kumbaya și dup-aia să se ofere sistematic și regulamentar drept subiecți pentru teste cosmetice. Sau pentru atacuri kamikaze. Oricare variantă mă satisface în egală măsură.

Pân` la următoarea dimineață, la bună vedere!

10 comentarii:

  1. Da, da, da, de o mie de ori da...as incerca pe ei toate instrumentele de tortura ale Evului Mediu. Pe ei si pe sefii care te obliga sa muncesti dimineata, cand faci acelasi lucru mult mai bine pe tura de dupa-amiaza...Mii de blesteme. Rota

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tunete și fulgere! pe tine te-au supărat rău de tot :))
      da` n-or veni ele și bunele zile cu muncit de după-masă înapoi?

      Ștergere
  2. I hear you.. Azi m-am trezit la 8 cu Salam si Guta in surdina :| Nu stiu cum am reusit sa nu sparg vre-un geam 8-|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din fericire, vecinii mei sunt cuminți la capitolul ”muzică”. nu și la partea cu ”redecorat casa”...

      Ștergere
  3. la fel să pățească și ăia a căror dimineață începe la 7 și decid să mă sune pe telefon, presupunând că și io-s la fel de trează ca ei... :| cu unele completări: epilați fir cu fir și apoi frecați cu sare, să nu se strice cumva; mai bine teste nucleare, respectiv să țină ei bomba în mână când explodează ca să se studieze reacția pielii proaspăt epilate și sărate în imediata apropiere a suflului atomic(sau cum naiba s-o numi ciuperca aia...); atacuri camicazi: adică atacați de cami până cad, etc., etc., etc... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmm... discutăm despre saw partea țâșpe? dacă da, mă bag! :D

      Ștergere
    2. nu, erau doar piticii mei... dar dacă vrei, putem discuta oricând și despre saw. doar că ar trebui să-l văd mai întâi, să știu despre ce e vorba pe acolo...:)))

      Ștergere
    3. saw e de văzut, clar! măcar 1 și 2 :D

      Ștergere
  4. Ce fitzosi frateee! Mie imi intra vecinii in casa fara sa bata la usa. Asta numesc eu deranj!!! Bine, ei sunt mai deranjati ca mine. Eu doar uit sa incui usa, sa inchid apa si sa dorm imbracat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. săracii tăi vecini; mai grav ar fi dacă n-ai uita să închizi ușa :D

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger