.

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Orele de chimie

Cremele de față fără parabeni sunt recomandate. Nu-ți chinuie tenul și-ți dau aparența aia tânără, indiferent de vârstă. Indiferent de cremă, nu pot folosi aceeași firmă două cutii la rând. La fel și cu șampoanele. Că-s mai specială, și ce-i mult mă aduce la saturație. Excepție făcând lunile de mâncat orez. Acum, să nu-l văd. Atunci era hrana mea cea de toate zilele.

Lumea evită produsele testate pe animale. Dar folosesc extractul de hibiscus de stepă. Cruzime totală! Nu le folosesc la teste, în schimb cresc hibiscus pentru a-l transforma în produse cosmetice. Nu înțeleg nici persoanele care au pisici, și dorm cu ele în pat, dar n-au nici o problemă în a crește timp de câteva luni pui de găină, pentru a-i tăia după. E ca și cum ai crește mâța și dup-aia o transformi într-o delicioasă friptură la cuptor. Sau pisoi pentru blană.

Vinerea neagră nu-i neagră decât ca denumire. N-am văzut până acum nici o filă de calendar vopsită-n negru, nici paradă de fani black metal. Poate că se nimerește să se vopsească vreo gagică brunetă, dar nu-i tradiție. Asta-mi aduce aminte că trebuie să trec și-o vopsea pe listă, dacă nu vreau să-mi dezvălui rădăcinile aurii. Plus că azi e sâmbătă.

Propylene glycol, linalcool, hexyl cinnamal, methylparaben, și-ncep să regret faptul că la chimie duceam borcane berzelius ca să nu învăț pentru lucrări. Oricum până acum aș fi uitat tot, dar măcar mi-ar fi sunat cunoscut ce conține supa la pliculeț. De fapt, prefer să nu știu ce mănânc, atât timp cât are gust bun.

Pân` la următoarea manie, la bună vedere!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger