.

miercuri, 4 aprilie 2012

Schimbări majore

Peste tot ai să vezi că Vărsătorii sunt vizionari, extaziați de nou, se plictisesc repede și adoră schimbările. Dar nicăieri nu scrie că vărsătorului ăstuia îi plac chestiile foarte noi dacă sunt, în primul rând, provocate de el. Că are un mod puțin autist de a reacționa la schimbările forțate. De orice natură ar fi ele.

Pornind de la chestiile minuscule și simple: facebook-ul trece la timeline. Tragedie! Nici acum nu m-am obișnuit că mi-au amestecat ideile. Cică l-au ordonat. L-au ordonat după cum au crezut ei că e ordine. Ordinea mea e diferită. Unde unii văd haos, eu găsesc rapid, pentru că-i haosul meu. Ordinea mea.
Mai nou, blogger va avea un nou look. Mai simplu și mai ușor de folosit. Pentru ei, nu pentru mine. Pentru mine e o schimbare inutilă, care nu face decât să-mi amestece ideile.

Când schimbam clasa și, inevitabil, colegii, îmi lua o bucată bună de timp să-mi dau seama care-i unul și care-i altul, cum îi cheamă, cine sunt. Dacă-și schimbau locul în bancă eram atât de confuză, încât preferam să nu mă mai duc la școală. Bine, nu puneam ideea în practică, dar îmi trecea prin cap. Și de-abia după vacanța de Crăciun îi știam și eu cât de cât.
Ținând cont de faptul că la facultate eram vreo 200, de vreo 150 de inși habar n-am c-au fost cu mine-n an, darămite să mai știu și cum îi cheamă...

Îmi place să redecorez. Când am chef. Dac-aș avea mobila pe roți, probabil aș redecora săptămânal. Dar să ajung acasă și să văd totul rearanjat, aș avea impresia că intru în casa unui total necunoscut și-ncep să-mi caut hainele. Ceea ce nu fac.

Așa că, dacă scopul e să mă zăpăcești total, schimbă-mi pin-ul, amestecă-mi hârtiile, înlocuiește-mi șifonierul, prezintă-mi 10 persoane în 5 minute și-apoi lasă-mă dezlegată în lume. O să par tăcută și timidă...

Pân` la următoarea manie, la bună vedere!

6 comentarii:

  1. Noi suntem vreo 500 în an la facultate (că așa e frumos, toată lumea să facă facultate) și eu abia îi știu din vedere pe vreun sfert din seria mea, adică vreo sută de inși.
    De nume nu se pune problema. Și nu pentru că n-aș putea, dacă m-aș concentra, doar că nu văd de ce mi-aș irosi enrgia/neuronii/spațiul de depozitare în memorie pentru niște oameni care nu-s importanți pentru mine :D

    Cât despre Timeline, chiar că e făcut după ordinea lor. Eu îl am de ceva timp și m-am mai obișnuit cât de cât cu el, dar tot e sucky.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la facultate e o chestie; da` la școală chiar trebuia să-i știi pe toți.
      în timp da, te obișnuiești; e o ordine impusă, asta mă enervează.

      Ștergere
  2. Si mie mi se pare un mare shit faza cu timeline. Nu sunt varsator, sunt berbec, dar nu mi se pare deloc "in ordine"...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca ca nu existe schimbari majore :), ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa blog-roll-sferica

    Te bagi la leapsa sau macar la un comentariu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buuun, altfel mi s-ar da peste cap ordinea interioară :D

      evident!

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger