.

joi, 31 mai 2012

Art. 206

N-am înțeles moda care spune să iei poza lu` Cutare și s-o expui, să vadă toată lumea cât e de nasol/cocalar/duck face/manelist/obez/etc. Normal că m-am amuzat pe cocalari și pițipoance, dar aș fi putut să trăiesc și fără.

Pân` la urmă, ca ce chestie să te bagi în viața lu` ăla, în profilul lui propriu și personal, și să scotocești, să alegi și dup-aia să expui? Poa` să facă ce vrea din viața lui pe net. Dacă are chef să apară cu paiete cusute pe piele, treaba lui. Nu omoară pe nimeni, nu incomodează pe nimeni, lasă-l în plata lui să fie jalnic și retardat. Că-l expui tu, nici nu-l schimbă, nici nu-l șlefuiește.

Ca și cum s-ar apuca maneliștii și-ar face mișto de pozele lu` Cutare metalistul. Cam tot pe-acolo. Atât timp cât nu te intersectezi, n-ai nici o tangență, nu te incomodează, la ce bun să te dai rotund și vertical?

Mi se pare invadare de spațiu propriu și personal să scobești în intimitatea lui doar pentru a te erija în rol critic. Și nu pentru că te-a deranjat persoana lui, ci pentru că e fun să te iei de el. Din plictiseală.
Iar insulta și calomnia sunt în continuare infracțiuni. Am zis.

Pân` la următoarea dilemă, la bună vedere!

4 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger