.

marți, 19 iunie 2012

La-nceput a fost de ce-ul - p.4

De ce trebuie să-ți cari chitara după tine ORIUNDE? Am înțeles deja că debordezi de talent, că știi să cânți intro-ul de la Nothing Else Matters și Für Elise, ba chiar și tot repertoriul de folk posibil, dar de ce-ți iei chitara după tine și la baie? Știu eu că Bregovic compune pe budă, da`nu ești Bregovic și, chiar de-ai fi, nu cred c-ai sta să găsești nota perfectă în public. Și tare mă-ndoiesc că te va pocni cântatul așa, deodată, ca-n musical-urile americane, și mulțimea extaziată te va ovaționa la unison.

C`mon, asta se-ntâmpla prin liceu, când toate găinile picau leșinate că cutare știe două note pe-o chitară, sau umblă cu bețele de la tobă tot timpul după el. Da` nu mai e nici liceu, nici găinile nu mai sunt la fel de ușor de impresionat. Ia vezi tu, dacă-ncerci să cari Larousse-ul după tine, ce efect obții? Varinta mare, nu aia de 3 kile...

De ce ți-ai semna pozele pe care le pui pe net? La fel de c`mon, nu stă nimeni să le copieze și, chiar dacă le-ar ”fura”, există nenumărate metode prin care semnătura aia poate fi ștearsă, înlocuită, eliminată, whatever. Și nu-i ca și cum ai fi Hennessey. Ești eu care face poze și care speră să inspire ceva prin ele. Câteodată iese, alteori nu, asta-i viața, semnătura aia nu crește nici valoarea pozei, nici nivelul ei artistic.
De-acu` îmi scanez pozele din copilărie și le adaug mare, în photoshop, PROPERTY of CB. Na-ți-o p`asta, Hennessey!

Și de ce mi-ai spune că n-am nevoie de ochelari și e posibil să am alte probleme, da`cu ochii sunt ok? Am fost trimisă direct la carnețelul roșu cu fraza asta. Bine, e posibil ca femeia să fi sugerat o anemie sau ceva, da`paranoia mea m-a dus cu gândul la looney house, dar faptul că-mi recunosc paranoia nu mă face nebună, da? DA?

Pân` la următoarea dilemă, la bună vedere!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger