.

duminică, 24 iunie 2012

Playlist

O vecină duce-n spate un copil și jumătate. În caz de zombie apocalypse, planul e făcut, sunt gata să-l execut. Știu exact cine supraviețuiește, unde și cum. În ce buncăr îmi voi adăposti supraviețuitorii și de unde vom face rost de provizii. N-o să murim ca pițigoii, ba chiar o să ne placă supraviețuirea. Când o să se termine rezerva de lame, toți până la unul vom avea barbă și vom arăta farouche. Vii, sălbatici, terminatori.

N-aș refuza o porție din felul ăla de mâncare care se prepară dintr-o cămilă, umplută cu vițel, umplut cu porc, umplut cu o găină, umplută cu un pește și cu garnitură de cartofi copți. Toți întregi. Nu mă gândesc la cum ajunge iaurtul iaurt, pentru că ar fi prea complicat. La fel cum nu scot viermii din cireșe, pentru că e pierdere de timp; or fi având și ei rolul lor proteic.

”Verificați imediat după înregistrarea biletului conformitatea dintre numerele marcate de dumneavoastră și cele imprimate de terminal. Numai șase-s norocoase!” Joc rar la loto și doar când sper să câștig. Niciodată nu verific numerele. Niciodată nu-mi verificam teza după ce terminam. Terminam de scris, o predam și gata. Nici un rost să schimb ceva deja scris. La fel cum ce ți-e scris... Dar nu! Nu cred în tipul de astre care nu-și schimbă poziția orice ai face, și refuz să cred că cineva poate ghici ce-o să fac eu peste 2 ani.

Două mâini în taină s-au întâlnit, Veta, mi-ai stricat chiuveta, you`re in the army now, you`re just somebody that i used to know, macarale, râd în soare argintii, mă omoară wamintirile, a summer evening on Les Champs Elyses, regrets, i have a few, we all live in a yellow submarine, the lunatics have taken over the asylum, we`re all mad here.
Playlist continuu. Adaugă fiecare ce și cum vrea. Noroc că nu-i încă just another manic monday.

Pân` la următoarea manie, la bună vedere!


2 comentarii:

  1. Mi-am primit pedeapsa fiindcă am vândut castraveţi grădinarului într-un comentariu anterior... ;) Am citit "playlist-ul" tău şi l-am completat (am acceptat "schimbul" de reţete :) ). M-am ales mit einem Ohrwurm si sunt într-o stare de confuzie :) : nu-mi dau seama dacă e de la text sau de la muzică. :))
    O săptămână bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toți încercăm asta, la un moment dat ;)
      text, muzică, mai contează? confuzie să fie! pune rotițele în mișcare.
      și tu!

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger