.

joi, 28 iunie 2012

T-ok

Liber la rochițe, liber la tocuri. La tocuri-ocuri-uri...
Ador tocurile. Le iubesc. M-aș muta cu ele. Le-aș scrie ode și romanțe. Nu pe mine. Pe picioare frumos sculptate, pe persoane care știu să le poarte. Toc cui, pe-un picior cu pedichiura proaspăt făcută, în tandem cu roșul de pe buze, tocuri! Unul dintre fetișuri.

Da` mi se descompune fetișul când văd mersul ăla pe tocuri-ocuri-uri, care se vede așa cum se aude; sau cum se citește. În reluare. Cu ecou. Cu piciorul semi-întins, de parcă a plecat direct de la prașă, s-a încălțat cu ideea de sexi și merge ca doamna Tanța. Velociraptor pe tocuri. Mai că are nevoie de baston ca să țină piciorul drept. Mai că târșâie tocul de asfalt. Mai că-ți vine s-o descalți ca să-i curmi suferința.

Fată dragă, dacă ții cu tot dinadinsul să pari o doamnă, închide-te două zile în casă și mergi pe tocurile alea până-ți explodează varicele. Și de-abia când știi să mergi ca lumea, ieși în lume. Altfel îmi lezezi simțul estetic și-mi bruiezi bunătate de fantezie.
Nu-i ca mersul pe role, să zici că n-are nimeni nimic împotrivă că faci cunoștință cu pământul până înveți; nu-s catalige, să nu-i pese nimănui cât de tare te scălâmbăi.
Îs mijlocul suprem de locomoție! Îs cea mai porno invenție de la machiaj încoace! Îs Nirvana eleganței. Și tu strivești Nirvana, arătând ca un elefant cu accese de epilepsie.

Dau meditații la cum să folosești tocurile. Scriu un ghid despre asta. Sprijin legea care să spună că n-ai voie să ieși în public cu ele dacă nu știi cum să le exploatezi. Orice. Ca să nu mai văd copii nereușite, chinuite, de femei care se vor fatale.

Pân` la următoarea manie, la bună vedere!

10 comentarii:

  1. astept sa tiparesti ghidul sa-l fac cadou si eu cuiva....

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii de cine imi amintesc tipele astea? De Klinger din M.A.S.H. :-)))...numai ca Jamie Farr era genial...Rota

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu revăd M.A.S.H. acum!
      Dacă ar merge măcar pe jumătate ca el...

      Ștergere
  3. Nu mă mai pot pronunţa cu privire la copiile nereuşite, pentru că alaltăieri am văzut ceva de pus în ghidul tău la capitolul "Aşa da" şi mi-a rămas impregnat pe scoarţa gri. Mai precis, am văzut nişte picioare superbe care se terminau la partea superioară cu nişte pantalonaşi scurţi, iar la părţile de pluteau la nivelul solului se găseau tocmai nişte pantofi cu toc care veneau turnaţi picioarelor în cauză, iar asta-i o chestie de am început s-o văd tot mai rar. Şi nu e din cauză că mă uit în alte părţi la momentul oportun.

    Nu vreau să furnizez scuze nimănui - mai ales în aşa problemă importantă! - dar ceva îmi spune că există o problemă şi în rândul pantofilor, nu doar al purtătoarelor (chestiunea cu piciorul semi-întins nu ar putea să vină de la un calapod prost?). Posibil însă să greşesc. Accept orice critică şi orice observaţie pe această temă, dacă vine de la un guru cu ghid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. singura vină a pantofilor e că s-au lăsat cumpărați de cine nu trebuie...

      Ștergere
  4. Ia sa vedem pe unde ti-ai plimba t-ok-urile ;)

    Ai de la mine o nominalizare, dar si o leapsa ... de vizitat.

    Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger