.

vineri, 21 decembrie 2012

Dimineață de iarnă

Nu mi-am rupt, scrântit, întors, luxat, dezmembrat niciodată piciorul. Pentru cei care cred că am pățit asta acum, țacă! N-am pățit nimic, dar asta nu înseamnă că nu mă uit cu un ochi rău la toate porțiunile susceptibile de a mă atrage în capcană.
Pentru că, pe lângă faptul că da, iarna e posibil să aluneci pe diverse chestii gen zăpadă, eu mai am și un dosar destul de gros de neîndemânare. Să ne aducem aminte cum am zburat de pe sanie și mi-am spart buza. Sau cum am alunecat pe singura bucată de gheață de pe o rază de mii de kilometri. Sau cum am dat de multiple ori cu capul de casă. Sau cum mi-am învinețit ochiul de pat. Sau cum mi-am spart buza de noptieră. Sau cum am strâmbat cu capul un semn de circulație nu îndeajuns de sus montat. Sau cum am condus o singură dată și-am bușit mașina. Sau cum am traversat o singură dată neregulamentar și mi-am luat amendă. Sau da, sunt un dezastru în materie de dezastre la care nimeni nu s-ar gândi vreodată.

Oricum, mi-am luat bocanci din ăia, speciali pentru munte, cu talpă de cauciuc și zimți, și care nu lasă apa să intre, și care-ți mențin piciorul uscat no matter what. Ciuciu! Cu talpa mea de cauciuc alunec mai ceva ca pe patine, piciorele îmi îngheață profesionist și zăpada se strecoară și se topește liniștită direct pe șoseta mea. Genial! Am cei mai bestiali bocanci cam inutili. În afara faptului că-mi oferă vreo 5 centimetri în plus. Acolo sunt maeștri!

Dar nu asta voiam să spun. Voiam să anunț oficial că încă n-am pățit nimic. Nici măcar n-am fost singura victimă a sfârșitului lumii. Plus că-s atât de matinală că mă mir eu pe mine. Și foarte conștiincioasă și muncitoare și mai că-mi vine să mă iau în brațe, atât îs de exemplară.
Și-mi beau toată cafeaua, îmi fumez toate țigările și mă pregătesc de ultima zi de muncă din săptămâna asta. Sper.

Pân`la următoarea dimineață, la bună vedere!

4 comentarii:

  1. Sa stii ca da, noi sintem copii cuminti fata de ce e prin social..Eu azi chiar am avut ceritutdinea ca traiesc printre prosti agresivi, si carora nu am ce le face..La vie en rose ha, acceptam mirlanii si grosolanii pe banda, ca cica asa e lumea..Poate lumea lor..Care poate se sfirseste azi, ca asa au prezis..Mama lor de cretini idioti prosti dobitoci descreierati grobieni nemernici etc etc..
    Fara resentimente, doar i-am gratulat dupe merite:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru 5 centimetri in plus... puteai sa mergi intr-un bar, sa te uiti gales in jur si sa zambesti putin la cei de genul opus... :) dar nu! tu ai vrut zimti, impermeabilitate, protectie, caldura, satisfactie... Asa-ti trebuie! :P acu' o sa stai in soseta uda si degerata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-s pe partea aia a căutărilor :)))
      mă țin de bocancii mei și sper să nu fie multă zăpadă

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger