.

marți, 11 decembrie 2012

Pipăie-mi minunăția

E n-am experimentat minunea de a fi gravidă, cu 10 kile-n plus, glezne umflate și mers de pinguin. Pe de altă parte, n-am văzut nici o gravidă care să meargă pe stradă ținându-se de partea de dedesubt a burții, ca nu cumva să-i cadă plodul. Nici o gravidă nu merge pe stradă ținându-și burta de parcă ar ține o sacoșă pe cale să se rupă.

Își aduc aminte că e posibil să le cadă burta doar când stau pe loc. Și-atunci ori se mângâie languros pe burta aia umflată și-ți aruncă priviri îmbietoare, gen ”pipăie-mi minunăția”, ori își îndeasă adânc mâna sub burtă, și-o sprijină, și mai lipsește să-i pună și indicatoare luminoase, ca nu cumva să ratezi informația.

Rapperii se țin de pantaloni. Ei au ce tu nu ai, și-i semn de masculinitate excesivă. Borțoasele se țin de burtă - feminitate excesivă.

Și dacă în mod normal se mișcă normal, stau normal, pot chiar să și alerge normal, când vine vorba de stat la poză mai ales, ele trebuie să-și țină protectiv mâna pe pubis. Ca nu cumva să crezi că burta aia e burtă de bere sau semn de obezitate. Să-ți intre în creierul ăla sec că ea e zeița fertilității și mama feminității, și-n ea există o mică sămânță ce va exploda într-o ființă umană. Preaslăvește-o! Minunează-te, că n-ai mai văzut până acum femei însărcinate, și e posibil ca ea să fie prima, unica și irepetabila care va naște.

Interesant e că și fără semnale, se vede că ești însărcinată. Doar dacă n-ai cine știe ce problemă gravă medicală sau un geamăn siamez pe care-l porți mereu după tine, caz în care ar trebui să vezi un medic, nu să-ți pipăi în văzul lumii pubisul.

Și mai e și fața specifică de mângâiat burta-n poză: puțin într-o parte, cu gura întredeschisă lasciv, de parcă e pe punctul să aibă orgasm în momentul ăla. Damn it, woman! Practic te masturbezi cu propriul copil. Nu ești sexy, nu ești interesantă, nu ești unică. Ești una dintre miliardele de femei însărcinate, cu burtă urâtă, hidoasă de-a dreptul, ține-o îmbrăcată și nu te trage-n poză fără haine că unii pot rămâne șocați pe viață. Nu găsesc nimic atractiv nici în poziția ta de mare zeiță a borcanelor de 10 kile, nici în zâmbetul tău hiperexcitat, nici în faptul că ești în stare să faci porno cu boracul. Femeile însărcinate ar trebui să aibă voie să facă doar poze de buletin. Prin lege.

Pân` la următoarea dilemă, la bună vedere!

9 comentarii:

  1. http://lidiaflutur.blogspot.ro/2012/11/hainute-cu-burtica.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca esti tare frustrata. Nu poti cumva sa ai copii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că ești tare frustrată. Ești cumva borțoasă?

      Ștergere
    2. eh...ce știi tu despre adevărata menire a femeii, despre miracolul nașterii care te schimbă pe viață (și aici nu intru în amănunte fizice să zic cum te schimbă...), despre bucuria, senzațiile și sentimentele pe care le trăiești când îți ții plodu', pentru prima dată, în brațe... nimic nu știi! nț, nț, nț... :D

      P.S. dacă m-aș duce la o gagică și i-aș mângâia burta, mi-ar sparge capu' cu poșeta sau cu tocu' de la pantof! Da' dacă-i borțoasă și-i mângâi burta, atunci ar zâmbi fericită, eventual ar începe și ea s-o atingă... omg, cum sună asta... tu înțelegi ceva?... wtf?!?...

      Ștergere
    3. nu știu, clar sunt frustrată :)))

      eu zic să profiți, că așa minune, mai rar!

      Ștergere
  3. Articolul asta este exact pe gustul meu!!!Nu suport sa vad poze cu femei gravide care isi expun minunatia de burta :( Eu cred ca femeile se lupta sa aiba un corp perfect si chiar nu vad rostul acestor poze! Si eu am fost insarcinata si cand ma uitam in oglinda nu pot spune ca eram incantata de cum aratam cu acel marsupiu......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. păcat că nu sunt mai mulți ca noi. am evita o spamare și-un șoc groaznic

      Ștergere
  4. Eu cred ca femeile insarcinata sunt frumoase. Au chipul luminos, le sclipesc ochii, se simt speciale pentru ca adapostesc o noua viata. Din pacate multe intineaza miracolul acesta al naturii cu gesturi descrise de tine... dar sunt si femei care-si pastreaza decenta si nu trivializeaza aceasta stare si e pacat. Cum in mod normal nu-ti pozezi burta goala si nu o pui pe facebook, n-ar trebui sa o faci nici in perioada de sarcina... esti tot tu, tot corpul tau, tot pudoarea ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie nu-mi plac dar, nah, chestie de gusturi. în schimb n-o să mă iau de alea decente; celelalte mă enervează teribil...

      total de acord cu pozele burții ;)

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger