.

joi, 28 februarie 2013

Sfârșit de anotimp

Încep să cred că am vecini ori surzi, ori bătuți în cap. Și foarte melomani. Da` ei nu ascultă orice fel de muzică. Ei ascultă din aia care-mi face biroul să vibreze, perna să danseze, creierul să zbârnâie. Nu-mi pot da seama ce e cu adevărat. E un ÎȚ-ÎȚ-ÎȚ continuu. Azi dimineață m-am trezit, c-am avut impresia că-mi sună telefonul. Vibra patul cu mine. Vecinii își începuseră programul.
Astă-noapte, îmi vibra scaunul. Tot de la ei. Partea bună e că am parte de vibromasaj gratuit. Partea pe care n-o înțeleg e cum de nu tremură cu toții, inclusiv când merg pe stradă, după atâta ÎÎÎȚ.

Cel mai probabil au casa goală, pentru că tot ce era posibil să se spargă s-a spart demult. Îmi imaginez că nici geamuri nu mai au. Și-au dat demisia și s-au transformat în cioburi, în speranța unei vieți mai bune.
Încep să-mi regret vecinii care ascultau manele.

Am aflat că e semn rău dacă se nasc din ce în ce mai mulți băieți. Nu-nțeleg de ce, dar cică e clar că ne îndreptăm spre o altă apocalipsă. Asta din înțelepciunea fostelor sau actualelor gravide. Nici să nu ne gândim că există o explicație genetică. Da` de ce să ne gândim? E atât de simplu să interpretezi orice după ureche. Și nici nu trebuie să-ți mai bați capul cu învățatul, dacă te ghidezi după semnele naturii. Să devenim vraci și ghicitoare și viitorul sună din ce în ce mai bine.

Iar dacă vrei să știi sigur ce sex va avea copilul, nu te mai obosi să-ți faci o ecografie. Gândește-te dacă, în timpul conceperii, el a stat sau nu cu gura deschisă. Semnele nu mint niciodată.

În ordinea asta de idei, mâine începe oficial primăvara. Muzicală, cu semne, premoniții, o primăvară cu de toate. O aștept ca pe martie.

Pân` la următoarele dileme, la bună vedere!

2 comentarii:

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger