.

sâmbătă, 2 martie 2013

ID dinamic

Mă enervează ăștia care-și schimbă poza de profil facebook de câteva ori pe zi. Eventual și numele, ca să nu mai știi cine, care, cum și ce fel. Mă enervează și mă bagă-n ceață. Nu pricep, e narcisism și vrei să vadă lumea cât de mișto ești tu în diverse ipostaze care seamănă a poze de agățat, sau te urăști atât de mult, încât nu știi care față a ta o urăști mai mult?

Eu nu am obiceiul să rețin nume care vin foarte multe, deodată, înspre mine. Îmi știu cunoștințele de pe facebook, da` nu când își schimbă poza și numele de parcă ar fi căutați de FBI. Sau ar vrea să prindă un contract gras cu Playboy-ul, fără să pară că le-au trimis cv-ul direct în poștă.

Primul instinct e să mă-ntreb cine dracu` ești și ce cauți printre friendșii mei. Mă prind cine ești, dacă fac cercetări amănunțite. Da` nu mereu am chef de asta. Așa că rămân interzisă câteva secunde, și-mi aduc aminte că am și cunoștințe cu identitate dimanică. Mai ceva ca un IP. Mă liniștesc, mă obișnuiesc cu Cutare și, peste câteva ore, intru din nou în paranoia. Cine dracu` ești și ce cauți printre friendșii mei? A, tot tu. Hotărăște-te! Lasă naibii poza aia în pace, nu mai umbla la setări și drăcovenii!

Vrei să-ți crești numărul de prieteni, ieși la o cafea. Vrei să-ți crești numărul de like-uri, crește-l în viața reală. Nu mai îmi spama retardarea cu schimbări on-line. Nu faci decât să mă enervezi, să dau unfriend, să dau unlike, să ignor, să nici una din variantele pe care le-ai prefera tu.

Poze lascive, lascive, din ce în ce mai lascive. Gata! A înțeles toată lumea. Ai pozat în diverse poziții, în diverse outfit-uri lipsă, peste tot cu gura întredeschisă, come, baby, take me now, mă enervează femeile care pozează cu o mimică afectată și cu gura întredeschisă dar, na, te cunosc de mult, mă enervezi, da`nu te mai juca cu poza de profil. Atât. Las-o câteva zile, să mă obișnuiesc cu cine ești. Sau, dacă tot o schimbi constant, bagă și reminder: mi-am schimbat poza, eu sunt. Nu te panica!

Sincer, cu tot feminismul activ care zace-n mine, nu pot să nu observ că bărbații sunt mai puțin psihopați. Cel puțin în legătură cu identitatea lor on-line. Nu-și schimbă poza cu secolele, iar când și-o schimbă nu bagă 2 în 1 și schimbare de nume. Probabil au același nivel de autism ca și mine.

Pân` la următorii nervi, la bună vedere!

17 comentarii:

  1. Squeegee Beckenheim2 martie 2013 la 18:51

    asta va fi urmatorul meu nume. cu poze de pe XNXX.com
    :D
    u mad?

    RăspundețiȘtergere
  2. Lol, eu unu nu am observat chestia asta sauuu sa am oare numai pretenashi normali in lista? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-ai observat, clar; nici prea multă normalitate nu-i bună

      Ștergere
  3. pe mine ma enerveaza astia care nu-si pun poza lor la profil si eventual nici numele lor sau macar o porecla si astia care isi pun numele adevarat dar invers: last name first and first name second... am zis am spus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, ăia sunt cei mai enervanți. și dup-aia tot ei se atacă!

      Ștergere
    2. aha...mă vorbiți de rău, da?... eu n-am moaca mea la profil, am un maimuțoi cu brațele larg deschise care zice i love you this much... seamănă oleacă cu mine da' nu-i poza mea! și nici numele meu întreg nu-l am la profil... deci despre mine vorbeați voi aici...știu eu...vaaai, ce oameni, dom'le...

      Ștergere
    3. exact! și nu trebuia să te prinzi că e vorba de tine!

      Ștergere
    4. m-ați rănit atât de tare cu asta, că o să vă dau unfriend la toți și apoi îmi închid și contul de facebook...după care îl piratez pe al lui jeremy și mă instalez acolo, undercover! :)))

      Ștergere
    5. o, nu! nu unfriend! amenințarea supremă!!!

      Ștergere
    6. bine, fie...nu unfriend...ignore 7 zile! și îi dau și lui squeegee odată cu voi, că așa am văzut că se face... :)))

      Ștergere
    7. muhahahaha... >:)
      iar ăsta-i semnul meu foarte evil: >:D<

      Ștergere
    8. daca-mi dai unfriend, ma tai

      Ștergere
    9. Ai niște eeee-uri în plus, poți să le tai pe alea! :)))

      Ștergere
  4. Aha! Ai zis-o! "Nu pot sa nu observ ca barbatii sunt mai putin psihopati"! ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger