.

sâmbătă, 29 iunie 2013

Pachet de blogger

Am spus că nu m-aș muta de pe blogger.
A trecut timpul. Mă bate gândul să mă mut pe domeniu propriu. Un .ro doar pentru mine.

De asta mi s-au aprins beculețele când am citit că Lucian Florescu, în combinație cu cei de la namebox pun la bătaie un domeniu plus găzduire advanced pe o perioadă de 12 luni. Condiție? Să spun de ce îmi doresc un domeniu într-un comentariu și să fac această postare.

Și de ce-mi doresc un domeniu? Pentru că vreau altceva. După 3 ani de blogger, it`s time to move on. Vreau o mai mare libertate, vreau să mă joc cu tema, statisticile, logo-ul din nou, fără să renunț la ce am adunat în timp. Vreau să mă mut, nu s-o iau de la capăt. Oricine vrea, la un moment dat, o casă nouă; la fel cum vrei o rochie nouă, un parfum nou, sau o carte nouă. Fără să renunți la celelalte, care au fost și ele noi, cândva.

Pân` la următoarea revelație, la bună vedere!

6 comentarii:

  1. Iti urez sa il castigi, cu tot dragul. De meritat il meriti, scrii bine si cred ca ai face minuni daca te-ai putea desfasura si mai mult. De cei de la namebox am auzit lucruri bune. E adevarat, nu ma pricep la gazduire, am numai un singur exemplu de "asa, nu" cand am facut o incercare de a ma muta de pe blogger si dupa aia am revenit cu coada intre picioare (evident, exemplul nu este despre namebox, ca nu ma bagam sa comentez daca era asa!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh,da! Cea mai tare bloggerita merita.Cred ca am mai zis-o de zece ori, dar nu pot fara sa ma repet, ideea e ca la cum scrii bagi toti alisterii in buzunar. Acum, de ce imi doresc o casa noua pentru tine, in primul si in primul rand (egoist si tehnic)? Pentru ca blogspotul se incarca cam greu si e enervant, pe mine ma dispera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. săru` mâna :P
      ei, e bătrâior și el, da` își îndeplinește misiunea...

      Ștergere
    2. Daca asta iti doressti, iti urez sa castigi domeniul ala. Doar ca paranteza, indiferent de ce spun altii, pe un blog important este sa scrii. Cum tu o faci foarte frumos, platforma este putin importanta.

      Ștergere
    3. ms, ms :P
      dar chiar cred că ar fi următorul pas

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger