.

miercuri, 30 noiembrie 2011

Parteneri

Penultima etapă. Partenerii media pentru SuperBlog 2011.
Parte dintre ei îi ştiu de anul trecut, tot în calitate de parteneri; blogerii – în calitate de foşti concurenţi. Foşti adversari.
Şi-ar trebui să spun prin ce se disting, din punctul meu de vedere, în mass-media/blogosfera românească.

Aşa că zic:
TVR – Zon@ IT – emisiune de profil pentru cei interesaţi de IT. De la jocuri la gadget-uri, de la concursuri la informaţii, din 2008 până azi.
RadioLynx – încă un an de „on-line”. Un an de promovare, în direct toată luna cu participanţii şi sponsorii SuperBlog, vocile care vorbesc despre şi cu tine.
Connect – o colecţie de review-uri despre telefoane, truc-uri IT, informaţii utile. Un simplu „search” şi afli ce te interesează; simplu şi rapid.
Photo Magazine pe de altă parte, tot revistă on-line, adună fotografi şi fotografii, aparatură şi tehnică fotografică. Totul despre viaţa prin lentilă, într-un singur loc.
121.ro e locul în care poţi găsi totul cu şi despre femei; de la modă la sănătate, de la horoscop la stil de viaţă, timp să ai, că de citit ai ce.
MoneyWatch.ro, site-ul câştigător al ediţiei SuperBlog 2009 revine ca partener şi anul acesta. La fel de fast-forward, la fel de interactiv, la fel de informat.
PRwave - consultanţă PR; răspunsuri la întrebări, poate chiar înainte de a fi puse. Totul despre imagine, comunicare şi relaţii publice.
MediaLOOK - locul unde comunicatele de presă sunt distribuite; arhivă de articole IT, accesibile tuturor.
Obisnuit.eu semnat Manuel Cheta, câştigătorul de anul trecut, încearcă să demonstreze că „suntem suma alegerilor noastre”, adunând informaţii rare sau interesante despre… despre orice. Obişnuit ca mine şi ca tine.
LexaVerzes.ro – locul 2 de anul trecut, blog portocaliu în care te poţi regăsi. Un om care scrie despre oameni.

Ca să răspund la întrebare... Prin abundenţă de informaţii, prin contact direct, prin compact, prin arta ca o poză sau artă feminină, prin imagine publică, prin posibilitatea de a-ţi aduce aminte, prin prin viteză, prin curiozitate şi prin culoare caldă. Toţi în felul lor. Ca tot, sau ca individ. În timpul lor.

SuperBlog, etapa 32.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger