.

miercuri, 22 august 2012

Micheline dezumflat

Slăbește printr-o metodă cel puțin neobișnuită! 
Ai burtă? Slăbește acum!
Slăbește rapid, slăbește sănătos!

Toate rețetele promit slăbirea rapidă și eficientă, sănătoasă și fără pic de efort. Nu trebuie să faci tu nimic; nici sport, nici să renunți la statul pe canapea cu oala de sarmale-n față, ba chiar poți băga hamburger, după copănel, după cârnați cu varză călită. Faci toate astea, iei medicamentele și PUF! ca prin minune, în maxim o lună ești suplu și tonifiat.

The fuck is this shit? Reclama excesivă o-nțeleg. Da` chiar există persoane atât de retardate care să și creadă? Să cumpere, să folosească și dup-aia să fie nervoase că nu le-a ieșit pasiența? Încă mai există unii care cred că li se dezvoltă mușchii stând degeaba și luând pastile? Că după o lună or să fie cu siluetă de fotomodel doar pentru că în meniul lor au introdus și pastile cu maxim efect laxativ?

Doamna mamă a trecut prin toate dietele: de la aia cu supă de varză, la aia cu orez fiert și-atât; de la legume și fructe, la lactate light; de la toate minunățiile la toate aberațiile. Rezultatul a fost cel puțin nesatisfăcător pentru că, după ce ținea o lună cel regim, revenea la programul obișnuit. Pastile magice n-a încercat pentru că inclusiv o persoană cu mania slăbitului în sânge pricepe că doar pastilele alea nu fac nimic decât să te slăbească. Ca să crezi orbește în ele îți trebuie, într-adevăr, o doză de retardare. 

Și mă simt puțin violată când îmi sar ostentativ în față reclame cu idei de dat jos peste noapte. Și-mi imaginez cum ar arăta o persoană masivă care dă jos cel puțin 10 kile fără să compenseze cu sport. Un corp cu falduri de fostă grăsime, atârnând dizgrațios de-a lungul burții, coatelor și genunchilor. Un soi de omuleț Micheline înțepat cu acul. Dezumflat. Slăbit magic și deodată.

Pân` la următoarea dilemă, la bună vedere!


6 comentarii:

  1. Asta e inca un truc vechi de cand lumea, prin care smecherii fac bani, pe spinarea fraierilor, sau mai cu seama a fraierelor, ca sa fiu exact :D Iar "baba rabda la frumusete"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac pozele acelea cu "before" si "after". Dar de fapt sunt 2 persoane diferite

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai tare e metoda de slăbit în timpul somnului. :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger