.

joi, 2 mai 2013

Burtică de mămică

Am mai spus că nu-mi plac borțoasele exhibiționiste. Cu restul n-am treabă. Cineva trebuie să mai și nască pân` la urmă, că nu ne-om naște cu toții în eprubetă.

Îmi plac borțoasele decente, care își asumă faptul c-au făcut sex și asta poate duce la naștere, care-și fac planuri drăguțe, cu familia lor drăguță, cu pozele lor foare decente și foarte îmbrăcate, care nu spamează pe toată lumea cu viitoarea minune de parcă n-a mai văzut omenirea naștere de la nașterea lu` Ioan Botezătorul, care se mențin în limita aia de ”nu mă zgâria pe retină”.
Nu mă pot opri să nu le vizualizez explodând ca o păstaie când ajung la momentul X, dar nici nu le port pică pentru asta.

Dar cum partea cu pozele alea cu mâna protector ținută sub marsupiu nu putea fi de ajuns, mai nou poți fi mândră cu ”burtica de mămică”. Și, dacă ești mândră, trebuie s-o arăți lumii întregi. Pentru că ce poate fi mai estetic și mai apetisant decât o burtă în care crește ceva? O burtă în care crește un pitic! Da, piticul tău!
Shit, that`s freeky! Imaginea unui pitic - eventual ăla din Twin Peaks - crescând în interiorul tău. Poți să-l înlocuiești și cu Chucky, același efect obții.

De ce ai vrea să ai un pitic în burtă? Un copil normal nu te satisface, vrei neapărat un pitic. Ca să fii tu mai specială. Păi, și dacă iese, într-adevăr, un pitic, ce te faci? Ajungi la cazuri sociale c-ai fost îndeajuns de stupidă încât să-ți dorești asta.

Deviez. Revenind la burta de mămică. Ce naiba e așa mare brânză c-ai rămas borțoasă? Femeile fac sex de când lumea. De când lumea rămân borțoase și fac plozi. Pe bune. Dacă n-ar fi fost așa, nu cred că ajungeai să-ți pozezi burta, pentru că nu existai. Deci e ceva banal. E ca și cum ți-ai pune poză că respiri. Uitați-vă la mine, ce specială sunt, respir!

Ce te face să crezi că burta ta e mai specială decât miliardele de alte burți în care crește un copil - nu un pitic - și de ce crezi că ești așa specială pentru c-o să naști? Toate mamiferele nasc, da`eu n-am văzut nici o pisică să-și pozeze burta cât e pregnantă și să mai facă și concurs pe faza asta. Nici o vacă. Nici o balenă. La naiba, ești singurul mamifer care se dă mare cu o chestie banală!

Cu ce e burta ta de sex mai specială decâ burta de bere a lu` Dorel? Și nu am văzut nici un Dorel făcând concurs cu care dintre Doreli are o burtă de bere mai frumoasă.

O să-mi spui că micuța viață care crește în tine e o minune, nu ceva trivial, ca burta lu` Dorel. Da` ce, mă, Dorel nu-și iubește burta? Nu are grijă de ea? Nu o îmbuibă, apreciază, mângâie, dezmiardă? Nu o hrănește de fiecare dată cu bere rece și acidulată? Nu e Dorel un tată bun? Plus că burta lui e chiar mai specială ca a ta: nu se dezumflă după 9 luni, e eternă. Doar dacă Dorel nu se decide să facă avort, trăgând de fiare la sală. Și-atunci toți Dorelii vor suspina îndurerați și vor bea o bere in memoriam.

Concluzia? Ești o lăudăroasă și-o exhibiționistă, madam viitoare mamă de pitic. Și-ai putea lua cursuri de modestie de la Dorel. Sau de la oricare alt mamifer care nu-și dă în stambă doar  pentru că probabil a avut orgasm cu consecințe pe termen lung.

Pân` la următoarea revelație, la bună vedere!

12 comentarii:

  1. Eu nu cred ca am nicio poza din perioada sarcinii. Pur si simplu nu am facut poze atunci, dar sa le mai pun si pe facebook! Probabil ca viitoarele mamici sunt mandre de felul in care le-a crescut burtica, de faptul ca bebele creste, etc. Nu-nteleg concursurile, dar stiu ca e neplacut sa vezi atatea poze cu burti de toate dimensiunile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu zic să nu fie mândre. da` să fie mândre fără poze hidoase

      Ștergere
    2. Nope. E o mare diferenţă între burta Marghioliţei şi cea a lui Dorel.

      Diferenţa stă în faptul că Dorel e fericit să fie numai cu burta lui în braţe şi cu un PET de Timişoreana în stânga şi altul de Noroc în dreapta, ca Iisus Hristos pe cruce. În timp ce Marghioliţa, dacă nu are burtă şi în ea pe moştenitorul lui Dorel, nu îl are nici pe Dorel, fiindcă asta e singura metodă de a-l forţa pe Dorel într-o căsătorie sau relaţie de lungă durată :D

      Ștergere
    3. să-nțeleg că e un soi de legătură mai puternică dacă moștenitorul ăla apare pe tot netul încă înaintede a se naște?

      Ștergere
  2. De pula mea, am ras cu lacrimi. M-am indragostit de tine:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu cu ele. Doar daca esti incult, prost si needucat faci din astea. Iar cum 99 % dintre romance asa sunt....fiidnca stim cu totii ca educatia in Romania inca e la nivelul cand existau dinozauri....e destul de clar ca ce se intampla acum, sunt niste efecte "normale".

    De la un popor de curve jegoase nu poti cere normalitate, respect, demnitate si inteligenta. Pur si simplu nu e de unde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. îs de acord cu tine, până la procentaj. hai să-l facem un 70% și suntem mai aproape de realitate

      Ștergere
  4. Pai draga Cami, si 70 % este foarte grav ! Eu de ani de zile nu gasesc nicaieri o fata normala, si sunt convins ca nici nu voi gasi vreodata, nu in Romania cel putin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate te străduiești prea mult; sau cauți exact unde nu trebuie

      Ștergere
    2. Pai si unde sa caut ? Peste tot am cautat, dar acum m-am scarbit si chiar nu mi se pare ca voi gasi asa ceva. Nu vreau perfectiune, vreau normalitate.

      Dar in Romania normalitatea e foarte rara, asa ca..

      Ștergere
    3. nu mai căuta. nu mai porni de la ideea că n-o să găsești. relaxează-te.

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger