.

marți, 12 iunie 2012

Erasure - Always

Știu că sunt o groază de motive pentru care nu putem fi împreună. Că sunt voci care ar țipa isteric când aș aduce vorba despre tine. Pentru că nu te înțeleg, te consideră incompletă, nu înțeleg cum poți da atât de simplu savoare fiecărui moment și nici de ce te prefer pe tine, altora.

Ar fi o relație cu suișuri și coborâșuri. Nu te-aș vedea în fiecare zi, ar putea trece săptămâni până să fim din nou una lângă cealaltă. Și știu că, înainte de a fi cu mine, te-au ținut și alții în brațe. Prea mulți alții. Dar nu-mi pasă. Și nu-mi pasă nici că mă lași să aștept până să ajungi la mine, nici că, atunci când ajungi, mă respingi leneș când vreau să te iau în brațe, și trebuie să aștept din nou până să te pot atinge, să mă umplu de tine toată și da, să te-mpart și cu alții, pentru c-am înțeles motivul pentru care nu poți să mi te dăruiești toată.

Poate creezi dependență. Sigur. Aidoma câinelui lui Pavlov, când aud anumite cuvinte nu mă pot gândi decât la tine. Nu știu dacă știi cât ești de unică. Da, sunt mulți care încearcă să te copieze, sunt mulți care reușesc o copie fadă, insipidă a ceea ce ești tu cu adevărat, sunt mulți care te doresc și sunt multe piedicile ce ne stau în cale. O dată la ceva timp însă când te văd, te simt, te gust, nimic nu mai pare imposibil. Sky is the limit.

Sincer și nevinovat, draga mea Quattro Formaggi, știu că mă aștepți în locul nostru secret și nu vreau să-ți aflu misterul. Nu vreau să știu de ce doar acolo ești delicioasă, de ce doar acolo brânza capătă un alt sens, de ce nu mă pot abține de la tine chiar dacă mă frigi cumplit. Dragă Quattro Formaggi, ai transformat pizza în artă și da, acum mi-e foame și mă gândesc la tine. Haters gonna hate.

Pân` la următoarea manie, la bună vedere!

10 comentarii:

  1. mai bine să nu fiți împreună, așa scapi de pericolul de a exploda cântarul... :D
    problema e alta: nu trebuia să mi-o prezinți, cred că m-am îndrăgostit definitiv și irevocabil de ea... Cum ai putut să-mi faci așa ceva? și acum ce? o împărțim de fiecare dată? vei avea tu puterea să faci asta, ori de câte ori ne vom întâlni cu ea? sau mai bine...știu, o clonăm și vom avea două. aud din fundal un glas care zice furios "trei"... bine, fie, vom pocni magic din degete și facem mai multe! :)))
    doamne, cât am putut să râd... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja imi vine sa musc din masa de la birou.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger