.

miercuri, 7 noiembrie 2012

Burn the witches!

Mă enervează femeile. Bine ai zis că femeile gay sunt mai misogine decât bărbații.
Mă enervează femeile ca turmă. Pentru că sunt rele. Și proaste. Sau și rele, și proaste.
Prefer să stau de vorbă c-un bărbat prost. Ăla măcar e prost, și tace. Da` o femeie proastă o să-și dea cu părerea. O să vrea să epateze prin inteligența care-i lipsește. O femeie proastă devine rea și se bagă exact ca musca sub coada calului. Unde nu-i fierbe oala, în subiecte care n-o afectează, se antrenează în discuții lungi despre dreptate, normalitate și cum ar schimba ea lumea, și-apoi se întoarce la telenovela ei preferată, din care trage judecăți de valoare pe care să le discute a doua zi cu cârdul ei.

Zic că a fost o afacere tare proastă să se dea liber la net pentru toată lumea. Până să aibă și ele net, se-ntâlneau la colțul blocului și disecau cartierul. Acum au o lume-ntreagă la dispoziție să-și dea cu părerea. Și nu se sfiesc. De la forumul cu mirese, cum să schimbi scutecul sau ce mai pui în ciorbă, au trecut la subiecte mai pompoase: cutare e gay; ce anormalitate! Cutare are 5 operații estetice; ce aberație! Aia a slăbit 20 de kile; ce așchilopată!
Tot ce ele nu pot face, tot ce iese din ”normalul de bucătărie”, tot ce e puțin diferit ajunge etichetat. Niciodată de bine. Criticat, pus la zid, mânjit cu noroi. Le văd ca pe o adunătură de săteni din Evul Mediu care aruncau cu bolovani în cei acuzați de vrăjitorie și râdeau sadic în timp ce aceștia erau arși pe rug. Așa îi văd. O gloată murdară, lățoasă, rea și inumană.

Și nu contează gradul de educație. Femeile, ca întreg, sunt rele. Invidioase. Gură-bogată. N-or să recunoască nici în ruptul capului că o altă femeie poate fi mai bună decât ele. Or să-și tragă bărbatul mai aproape când trece prin apropiere ”una din alea de strică casa omului”, de parcă s-ar uita cineva la bărbatul lor sau de parcă el ar avea ochelari de cal. Or să acuze pe oricine altcineva în afară de ele; niciodată ele nu greșesc, e mereu vina celorlalți.Or să te-njunghie pe la spate și-apoi or să aștepte să-ți treacă, s-o mai facă o dată. Sunt josnice și mârșave.

Pân` la urmă nu e faza de sex sau de orientare sexuală. E faza că mai rar găsești oameni. Și, printre femei, din ce în ce mai puțini.

Pân` la următorii nervi, la bună vedere!


 


6 comentarii:

  1. Haha. Mi-a placut tare mult postul tau. Chiar daca sunt barbat, imi place ca in sfarsit vad o femeie care recunoaste problemele altor femei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. suntem mai multe. dar nu la fel de multe ca ”anti-tabăra”...

      Ștergere
  2. Eu sint democrat..La mine nu conteaza sexul, rasa, religia, eu cind vad un biped/bipeda prost/proasta in cerc sa-i fac sa respecte distantza, ca altfel le tai macaroana..E foarte-foarte-foarte multa lume cu probleme uriase care vin din lipsa de educatie..
    Mai nene, de unde au aterizat toti idiotii astia? Ca parca inainte erau mai putini..Sau poate erau si inainte, dar isi tineau parerile pentru ei/ele.. Si nu poti sa-i pocnesti, ca na, au drepturi..
    E o mare arta sa ii taxezi, pen'ca trebe sa iti asiguri si fundul propriu, in acelasi timp..Dilie treaba:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. erau și înainte, doar că nu-și țipau părerile în stânga și-n dreapta; sau nu aveau cum să și le strige.
      lovit? ooo, da! da` cum te scoți dup-aia? aici e dilema!

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger