.

marți, 27 noiembrie 2012

False flags

Am avut zilele trecute o mare revelație: nu-s gay. Ba chiar deloc. Sunt așaaa, ceva de neexprimat în cuvinte, prea puțin demn de a fi luat în seamă.
Păi, ca să fii gay adevărat, trebuie să îndeplinești câteva condiții extrem de simple pe care eu, oricât de mult m-aș zbate, nu le îndeplinesc.

În primul rând, contul tău de Facebook trebuie să aibă un nume cât mai colorat. Ceva care să conțină neapărat ”Iubitzik”, ”Frumushik”, ”Bombonik”, sau măcar o aluzie subtilă la unul dintre personajele din L Word. Dacă e numele tău alipit de Shane e cu atât mai bine. Dă caracter.

Apoi, trebuie neapărat să ai profilul public, să vadă toată lumea că ești out, că ești tu, că ești acest Rebel Yell al unei societăți fost oprimate. Și să ai cât mai mulți friendși dintre persoanele de la punctul 1. Că altfel nu ești parte din comunitate, și dacă nu ești din comunitate, nu exiști, mă!

E musai să-ți placă și, dacă se poate, să practici un sport cât mai sportiv și, de preferat, de echipă. Gen fotbalul. Știi imaginile alea cu bărbații care se bat aprobator pe fund când dau câte un gol? Ei, la nivel feminin, ce poate fi mai atrăgător decât o gașcă de femei transpirate, alergătoare și furioase de fel, care se îmbrățișează extatic la un gol?

Apoi, tre` să ai haine cât mai masculine. Unisexul e cam interzis, că cică ți-e teamă să-ți exprimi sexualitatea până la capăt. Blugi bărbătești, cu talie înaltă, cât mai cowboy cu putință și, dacă se poate, cravată. Dacă nu știi să-ți alegi o cravată de soi, nu-i nimic! Merge și cravata lu` bunicu`. Tot masculină se cheamă. 

Figura? Cât mai constipată cu putință. Un soi de Johnny Bravo când se pregătește să agațe. Că cică pică gagicile ca muștele la atitudinea macho. Și, dacă se poate, buzele-ncordate, vă rog, că e chestie de atitudine aici. Arăți nerv, vână, spirit.

Oi fi eu defectă. Oi fi având o doagă lipsă. Poate nu-mi funcționează bine sinapsele în ultimul timp, da` nu pricep. DE CEEE? Care-i șpilul? Adică, girl on girl nu mai presupune că-ți plac femeile, nu surogatele de bărbați? Nu mai presupune femei veritabile, ci un grup de hipsteri de gen feminin? N-am nimic, da`dacă asta-i imaginea generală despre ”comunitate”, mă declar depășită, învechită și conservatoare și nu vreau să fiu alipită comunității. Rămân în ramura mea conservatoare gay, în care femeile sunt femei, bărbații sunt bărbați, și se iubesc între ei fără să se dea false straight.

Pân` la următoarea revelație, la bună vedere!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger