.

duminică, 11 noiembrie 2012

Ne place, da, ne place - p.150

 Courtesy of Mab.



Enjoy!

3 comentarii:

  1. Ououu, Nina! Ascultam gașca din cartier prin 80 în draci! Era bătălie să facem rost de piesele ei, ne rugam de șoferii de TIR, de străini etc. să ne trimită albumele ei. Ai ce vremuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mab.
      Asa erau atunci vremurile (io-s nascut in 1966), nu gaseai ca azi muzica, pe atunci era considerata decadenta, antistatala :)). Care cunostea pe careva la Radio Cluj era boier sau avea neamuri in occident sau rude ce lucrau pe afara. De la ei urma distribuirea, copiam pe caseste ori benzi demagetofon in draci. :)) Mai era in Cluj un studio mic de de muzica unde faceai comanda apoi ei iti copiau pe casetele tala ori benzi dar securitatea era pe capul lor constant ca in cele din urma le era teama sa mai vanda dupa cerinte.
      Ba mai mult prin 1985 cretinul de edil al Clujului a dat ordin ca tinerii surprinsi cu tricouri straine pe care era formatii sa fie amendati, dusi la sectie si sa le fie confiscate tricourile.
      Noi de-al naibii umblam cu cuurele cu tinte si tricoruri straine iar cand dadeam de animalele securiste si militieni fugeam :)))))))))) Tinerete dinamica :)))

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger