.

vineri, 19 martie 2010

Little black dress

Nu ştiu dacă aţi avut vreodată răbdarea să vă uitaţi la cei pe lângă care treceţi pe stradă. Poţi vedea tot felul de persoane, de la cei care zâmbesc tâmp şi non-stop, până la cei care vorbesc singuri, de la femei frumoase la piţi, de la băbuţe cu sacoşa goală până la mahări cu lanţ de 5 kile atârnându-le nonşalant de gât.

Nici una dintre categoriile de mai sus nu reprezintă interes azi. Azi e vorba despre cupluri. Cuplurile de pe stradă, cuplurile tradiţionale - el+ea - în combinaţie cu o femeie care arată bine. Nu, nu bine, super tare. Porno. Elegantă. La 4 ace şi-un bold. Nu, nu sunt eu aia. Departe de mine gândul şi postura. Eu port blugi şi bocanci. Deci, vorbim despre o persoană cochetă. Despre o femeie care trece zi de zi pe lângă cupluri, cu tocurile ei cui, cu dresurile cu model şi cu rujul Chanel.

El vorbeşte cu ea. Discuţie de cuplu, despre cartofi şi copii, despre meci şi următorul salariu. Normal că, în momentul în care trec tocurile cui, discuţia e oareşcum întreruptă. Mi se pare normal, pentru că ce-i frumos, şi lui Dumnezeu îi place. Şi nu cred că are mustrări de conştiinţă, nici reproşuri zdravene din partea Sfintei Filofteia. Ei, uite că pentru muritori nu se aplică aceleaşi standarde. Când trec tocurile, ea va face orice pentru a-i distrage atenţia de la ele. O să-l tragă de mânecă, o să-i tragă capul mai aproape, o să-l sărute, pentru că e clar că tocurile vor să-i fure bărbatul. Apoi va arunca o privire acidă, critică, rea, plină de ură către posesoarea lor, pentru că vezi tu, dragă, ea e una din acelea "care strică casa omului".

Să fim serioşi! Cât de naivă poţi fi, încât să crezi că orice femeie care arată mai bine decât tine are drept unic scop în viaţă bărbatul tău? Cât de plină de tine trebuie să fii, încât să crezi că, dacă ăsta ar fi cazul, poţi concura cu toată celulita ta împotriva unui Chanel? Sincer, chiar există femei pentru care unicul scop în viaţă nu e un bărbat, care arată bine pentru că aşa arată ele în fiecare zi, nu pentru că au ieşit la agăţat, şi dacă ar vrea un bărbat, nu l-ar alege pe Gicu, care poartă trening şi scuipă seminţe în parc. Nu toată viaţa e o competiţie pentru a câştiga inelul de pe mâna stângă şi, atunci când există acea competiţie, ea se duce între persoane de aceeaşi categorie, între o little black dress şi o altă little black dress, nu între little black dress şi şlapi.

Mă repet, eu când văd o femeie care arată bine, o admir. O admir pentru ceea ce este, pentru că, estetic vorbind, e mai tare ca mine, vreau poate chiar să învăţ de la ea. N-o să-mi fie niciodată competiţie, pentru că nu avem aceleaşi idealuri, şi chiar dacă am avea, eu îmi cunosc limitele. Dar mi se pune pata când văd alte femei care încearcă să desfiinţeze o persoană care arată ţais, pentru că s-ar putea să le strice casa. Dacă există numai şi gândul că ar putea, înseamnă că acea casă e doar de formă. Nu există, e o minciună, e un fals.

Am cam deviat de la subiect. Ideea era în felul următor: dragi femei casnice, nu mai încercaţi să puneţi ochelari de cal celui de lângă voi; nu e nici un pericol. Nu vă încadraţi la categoria "toc cui", aşa că, orice aţi face, Gicu va rămâne tot acolo. Pentru că nici el nu-şi permite măcar să aspire la sus-numita categorie...

14 comentarii:

  1. În cazul meu,prietena mea opreşte discuţia şi se uită ea la vreo tipă :)),ceea ce e cam dubios.Tocmai şi-a luat parfumul ăsta : Little black dress.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am o reactie deosebita la vederea femeilor frumoase poate pentru ca imi plac femeile in general si pentru ca nu consider o amenintare in nimic ce e frumos. Intotdeauna mi-am facut atent partenerul/a, cat mai discret posibil la aparitia "tocurilor cui" si m-am obisnuit ca si partenerul/a meu/a sa ma faca atenta la fel de discret... e si pacat sa nu iti clatesti ochii cu ceva gratios sau sa respingi ideea doar pentru ca iti imaginezi ca te poate inlocui in topul dorintelor celui de langa tine...
    E primavara, Cami... e vremea "caprioarelor si fluturasilor" cum numeste tata femeile frumoase si gratioase care te fac sa le privesti admirativ si sa fluieri in gand...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)da, ochelarii de cal nu sunt o soluţie! nu de alta, dar, în cazul ăsta, Gicu n-ar mai vedea-o, în primul rând, pe femeia de lângă el :)

    RăspundețiȘtergere
  4. În concluzie...dragi femei casnice puteţi să staţi liniştite. Daca vrea să vă înşele oricum o va face nu aveţi cum să stopaţi asta şi nici nu trebuie să încercaţi sa fiţi curve în pat pentru că asta nu garantează că el va fi fidel.

    Apropo...ştiţi de ce aleargă bărbaţii după femei pe care ştiu că nu le pot avea? Din acelaşi motiv pentru care câinii aleargă după maşini pe care ştiu că nu le pot prinde!

    RăspundețiȘtergere
  5. *evil laugh*
    Foarte bine punctat. Si eu ma uit pe strada dupa femei care arata bine, chiar am avut si un articol pe aceasta tema (4 februarie - http://iaundex.blogspot.com/2010/02/si-daca-se-uita-dupa-altele.html).
    Hehe, geniile gandesc la fel :D:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Hahahaha,faza cu gicu este tare de tot.Scuza ma ca iti spun dar multe dintre femeile astea frumoase de la mama natura care mai au si ocazia sa se imbrace superb si bani sa se duca numai la coafor si nu fac ca noi baie acasa,sunt atat de sfidatoare,nu sunt numai femeile educate in categoria asta ,mai sujnt si curvele fara scrupule sau doi bani,nu sunt nici foarte urata ,nici foarte frumoasa,insa nu ma vait si am si un barbat frumos care merita pastrai insa nu e dupa femei deci n am probleme,dar mai vad asa intamplator prin vre un local vre o pipita care numai ca nu vine la el si pe mine ma ignora complet sau se uita la mine de sus.Asa ca ...ar fi mi multe de spus,nu zic in niciun caz ca femeile frumoase nu merita admirate insa nu toate femeile frumoase merita tratate cu respect.Si sunt unele care s ar preta si la gicu daca are bani...

    RăspundețiȘtergere
  7. draga Cami, total de acord cu tine. Daca un barbat vrea sa isi insele nevasta, o va face indiferent cum si pe ce cai. Dovada si martori la cele afirmate imi stau cei 3 barbati insurati care mi-au trecut prin pat si prin viata. Nu e un motiv de lauda, e doar o dovada in plus ca ai dreptate. Si stii care e partea cu adevarat tragica? Ca o sotie nu poate sa lupte cu asa ceva. Daca sotul se duce dupa o alta femeie, biata sotie inselata poate lupta cumva cu asta. Dar daca sotul se duce la un barbat, atunci razboiul ala e pierdut din start.Asa ca mai usor cu ochelarii de cal, pentru ca nu stii niciodata incotro se uita sotul CU ADEVARAT. Stiu ca o sa-mi ridic multa lume in cap cu asta, dar adevarul doare de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Alexiuss - Sunt si nu sunt de acord cu tine. Nu cred ca are prea mare importanta daca subiectul cu care inseala Gicu e barbat sau femeie... Fiindca, de fapt, motivatia primara e importanta, adica "de ce"-ul inselarii. Si daca omul cu pricina nu are tot ce isi doreste, sexual vorbind sau nu e capabil de monogamie, afectiv vorbind, va insela oricum. Acum, ca o va face cu un barbat sau cu o femeie, chiar mai conteaza?

    @Cami - Hmm, sunt confuza: comentariul tau la comentariul meu mi-a parvenit pe mail drept comment la o postare a mea de blog... Asa ai vrut sau tehnica ne omoara:)?

    RăspundețiȘtergere
  9. @Cami - Ok, sa-l lasam atunci acolo unde l-ai vrut:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarul e ca trebuie sa-i lasam si pe barbati sa viseze :)) la fel cum probabil si noi am visa la cei care stau langa aceste femei puternice si elegante...
    Pe mine ma amuza ingrozitor cei care, dupa ce isi rup gatul dupa doamnele bine de pe strada, incep sa le umple capul sotiilor, care mestecand in ciorba ii expediaza cu o replica de genul :"Auzi draga, ia du-te tu la aia sa iti faca mancare, sa iti spele chilotii si sa te suporte cand sforai!" :>

    RăspundețiȘtergere
  11. @chocolatfollie - pai, asta ziceam...ei n-au decat sa viseze; dar vezi tu ca pana si sansa asta le este luata de catre femeia de langa ei;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar zilele astea am văzut un caz asemănătore,eram la metrou,se urcă o blondă cu nişte pantaloni imitaţie de latex iar o fată începuse să tragă faţa iubitului ei spre ea şi să-şi evidenţieze sânii.

    RăspundețiȘtergere
  13. depinde de tipul de Gic de care dispune casnica in cauza... crede-ma, stiu ce spun

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger