.

vineri, 23 aprilie 2010

Vorbe de duh

Tocmai când credeam că nimic nu mă mai poate surpinde, am mai aflat câteva chestii. Chiar ieri, la muncă. Ţinând cont de faptul că nu sunt atât de egoistă pe cât mi-ar plăcea să cred, o să vi le împărtăşesc. Nu de alta, dar nu-ţi poţi da seama cât de ignorant eşti până nu vine unu' şi te trage de atenţie. Deci, să purcedem:

1. Aţi auzit de "linge-mi tocul". Este o chestie porno, folosită de când lumea. Depinde, într-adevăr de gusturi şi obiceiuri, dar nu mi-am pus niciodată problema în felul în care am auzit-o ieri.
"Fată, cum să-ţi lingă tocul? Adică tu mergi cu pantofii ăia pe stradă, sunt plini de praf şi când ajungi acasă îl pui să ţi-i lingă? Şi dacă a plouat, şi e noroi, şi vii cu tocurile imbibate de mâl, ce faci? Îi speli înainte sau nu? Şi dacă ai stat toată ziua cu pantofii în picioare, şi-ţi miros picioarele, nu faci duş înainte? Cui i-ar plăcea să-ţi lingă tocul?"
Am rămas atât de mască, încât n-am putut să explic faptul că tocurile alea, care le dau atâtea bătăi de cap, n-au nici în clin nici în mânecă cu ce poartă în fiecare zi, la muncă...

2. Cel mai comod mod de a transporta crema de faţă nu este în cutiuţa din dotare, ci în...seringă. Mai ales dacă ai mai multe creme, pleci în concediu şi nu vrei să cari toate cutiile după tine. Îţi umpli mai multe seringi cu câtă cremă ai de gand să foloseşti, şi o transporţi fără probleme.:-??

3. În momentul în care văd o femeie însărcinată, femeile care vor copii dar n-au reuşit până acum, se bat să atingă burta viitoarei mame, poate "se ia " şi la ele.
Întrebarea mea e...oare femeile alea nu ştiu cum se fac copiii? Adică, au impresia că prin simpla atingere a unei burţi se trezesc că au realizat şi ele imaculată concepţie? Şi dacă vrei să simţi cum mişcă fătul, dar nu vrei să rămâi însărcinată, ce faci? Mângâi respectiva burtă cu mănuşi? Iar dacă eşti însărcinată şi te mângâi singură pe burtă, există riscul să rămâi însărcinată a doua oară? Dar dacă te atinge un bărbat? Este posibil să nască şi el peste nouă luni?

4. Dacă vrei să faci un copil şi ai pisică, în mod clar n-ai nici o şansă să rămâi însărcinată. Pentru că simpla prezenţă a unei pisici acţionează ca o pilulă anticoncepţională, şi clar bye bye baby! Adică pisica are o relaţie malefică cu uterul tău care, în prezenţa ei se inhibă şi refuză să mai găzduiască un "micuţ". Cum ai scăpat de pisică, gata ai şi reuşit să rămâi însărcinată...

5. Sărutul franţuzesc este o chestie scârboasă şi periculoasă, pe care n-ar fi bine s-o încerci, pentru că nu se ştie cu ce sechele poţi rămâne. Dacă te sufoci cu limba celuilalt?!

N-am de gând să comentez sus-numitele afirmaţii. Vorbesc de la sine. Tot ce pot spune este că, după ziua de ieri, am mulţumit divinităţii că sunt eu. Dacă după ce citiţi totul ridicaţi o sprânceană, e bine să aduceţi aceleaşi mulţumiri. Pentru că se pare că mare e grădina domnului. Bine că am reuşit să sar gardul...

11 comentarii:

  1. Să înţeleg că oamenii de la tine de la serviciu cred toate astea? Păcat :s.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Blindius - nu toti, doar o parte dintre ei:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Frate, si eu ma bucur ca sunt eu :) Si ma bucur si ca tu esti tu :), altfel cine ar mai scrie toate chestiile astea delicioase? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mihaela ( Catwoman) - pai, cred ca ar ramane doar la stadiul de "folclor":D

    RăspundețiȘtergere
  5. Are u serious ?? Memoria mea s-a prostit de tot cred ... Cine naiba dl munca crede Asa ceva ???
    Mmm ... Mesmerizing .....

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante abordari ale abstractului intr-o lume a concretului; nu prea se pupa, asa-i??? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai asta chiar a fost un articol comic. Daca inainte ma enerva prostia acum ma amuza deoarece stiu ca nu am cum sa schimb un om prost, orice as face.

    Eu chiar nu stiam de faza cu "linge tocul" (traiesc pe o alta planeta ce e drept).Crema in seringa nici daca as fi vrut nu as fi putut debita chestia asta. Treaba cu pisica...serios, tu ce oameni ai la lucru?:))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Alina - iti spun cand te prind on line:P

    RăspundețiȘtergere
  9. @Mika - n-am glumit cand am spus ca am sarit gardul;))

    RăspundețiȘtergere
  10. @Den - hmmm...depinde ce-i concret si ce-i abstract:D

    RăspundețiȘtergere
  11. i can hardly wait ...
    dar cum ma prinzi online din an in paste mai degraba scrie-mi pe mail ca sa nu mor in suspans intre timp .... ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger