.

miercuri, 15 iunie 2011

Monstrul verde

Eu nu ştiam. Am aflat din surse sigure, foarte importante, informate şi aflate în mijlocul acţiunii.

Dacă eşti cuplat/căsătorit/pe cale să, n-ai voie să te uiţi nici în stânga, nici în dreapta. N-ai voie să admiri pe altcineva, n-ai voie să-ţi dai cu părerea la o cafea despre cât de bine arată cutare şi nu, în nici un caz nu-i spune jumătăţii că îţi place fizic aia de trece nonşalant pe stradă. Asta dacă vrei să eviţi farfuriile zburătoare, polonicul cu direcţie, dormitul pe canapea şi scandalul monstru pentru un simplu cuvânt. Dacă eşti cuplat/căsătorit/pe cale să e musai să-ţi pui ochelari de cal; nu, nici măcar în gând n-ai voie să apreciezi pe altcineva. Şi dacă ochelarii de cal nu ajută, atunci poţi să-ţi cumperi pălărie din aia de folosesc apicultorii, şi aşa împuşti doi iepuri: nici tu nu mai vezi foarte bine, şi nici ceilalţi nu pot să-ţi arunce lungi priviri admirative. Eşti în cutie, ceea ce e perfect!

Să te ferească sfântul să te uiţi la alta. Nu, nu în ideea în care ai înşela; doar în ideea în care "ce-i frumos..." Şi să te ferească sfântul să te vadă "toarta" că te-ai uitat. Dacă vrei să ştii cum a fost în Holocaust, fă asta. Şi nu, nu ştiam de această regula. Pare-se că am pierdut update-ul. Pentru că mă gândesc eu aşa că, dacă eşti cu cineva, mergi pe încredere. Tot încredere înseamnă să poţi sta frumos la o cafea şi să-ţi dai cu părerea în legătură cu persoanele care trec. Nu înseamnă că dacă-ţi place cineva o să şi sari pe el, într-un salt demn de Tarzan şi-o să-l barbarizezi total; înseamnă doar că da, te poţi exprima liber.

Vrăjeala aia cu "nu te văd decât pe tine" e de clasa I. Da, sunt cu tine, da, te iubesc, respect, preţuiesc, da' asta nu mă face orb. Şi nici n-ar trebui să-mi îngrădească raza vizuală, personalitatea, gândurile, gusturile.

Am auzit de femei pocnite pentru că-şi dădeau cu părerea despre cât de bine arată ăla de la nu ştiu ce formaţie. Şi de bărbaţi cu nervii tocaţi pentru că s-au uitat mai mult de 2 secunde la tocurile pe care mergea fustiţa din faţa lor. Bineînţeles, reversul medaliei: făcut capul mare pentru că atragi prea multe priviri.

Din nou, gelozie excesivă. N-am priceput-o şi n-o s-o pricep nici dacă-mi baţi un cui în cap. Da' poate pân' la urmă eu-s aia defectă, pentru că majoritatea văd că face din ea literă de lege. Prefer să rămân cu defectele mele decât să fiu băgată în cutie; sau să bag pe cineva acolo. Prea puţin aer afectează pe toate planurile.

Pân' la următoarea dilemă, la bună vedere!

16 comentarii:

  1. hai ma iubi da-o dreaq de treaba, ce te uiti ma dupa oxigenata aia? (adica o gagica cu cracii pana-n pamant, blonda cu par lung si misto) sa-ti fie rusine golan ordinar

    bleah...piz** proaste..:D

    RăspundețiȘtergere
  2. unele jumatati fiind mai intelegatoare zic"uita-te dupa cine vrei dar cand esti cu mine incearca sa te abtii pentru ca li s-ar parea urat la cei din jur sa te vada uitandu-te dupa alta cand esti cu mine de mana...

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm...poți să te bucuri, nu ești singura defectă:D și, dacă ar exista mai mulți, poate aș avea și eu o șansă la fericire...:))) din păcate, majoritatea nu știu ce înseamnă încredere, oricât de bine li s-ar explica. pentru că, părerea mea, încrederea se "simte", nu se învață citind definiția în dex...:-?? așa că, probabil c-o să ascult în continuare de "legea mea", aia defectă...:-L

    P.S. "polonicul cu direcție"?...=)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi varsatorii nu trebuie sa ne facem griji.Daca ma uit la cineva pe strada sisotul meu face urat ,ma enervez mai tare ca eu si s-ar putea ca tot el sa fie cel batut
    :-)
    Oamenii de-o seama cu noi chiar fac lucruri de astea?(aia de pe timpul lui ceusescu...da,mai inteleg,alta rasa,alta mentalitate,dar noi?)Zau?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Miss Soare - eu-nţeleg că există un anume grad de concurenţă între femei, da' asta deja e prea de tot... şi da, trebuie să fiu de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mihai Motrescu - eu cred că, dacă ar fi înţelegătoare, ar face schimb de impresii. jumătăţile între ele, adică.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Inache - chiar mă bucur:P

    încredere în persoana cu care eşti? cum adică? da' ce, se poate aşa ceva? poţi să-i ştii şi cele mai ascunse gânduri, şi tot e o idee hilară...

    RăspundețiȘtergere
  8. @sara - aşa, arată-i cine-i şeful:))

    păi, nu cred că ţine de vârstă; mai degrabă de educaţie şi de felul omului...

    RăspundețiȘtergere
  9. d.p.m.d.v. gelozia e un semn clar de low selfesteem ... si langa asa o persoana n-am eu ce cauta. it's as simple as that!

    RăspundețiȘtergere
  10. exact...încredere în persoana aia pe care o cunoști bine și care știi că o merită:P poate oi fi eu prea copil, sau prea fraieră, nu știu...da-i așa fain să ai încredere în cel de lângă tine...:) n-aș putea să fiu altfel, nu știu cum se face...:) dar e doar părerea mea, modul meu de-a fi, nu încerc să conving pe nimeni de nimic:)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Inache - nu prea cred că ai cum să convingi pe cineva care suferă de gelozie cronică...

    RăspundețiȘtergere
  12. hehe, nici nu vreau, cami:D lasă-i să zacă în nefericirea lor, pentru că ăia de-s geloși în halu' ăsta, numai fericiți nu sunt...:->

    RăspundețiȘtergere
  13. Monstrul verde e eco ? :lol:

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails
 

Blue Jasmine Template by Totul despre Blogger